banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İstanbul'u sel aldı

Sağnak yağış istanbul'u felç etti

14 Haziran 2013 Cuma 12:28
İstanbul'u sel aldı
banner229

İstanbul'u sel aldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Fatih’te Unkapanı Köprüsü alt geçidinde aniden bastıran sağanak yağışın ardından rögar kapakları taştı, aralarında bir taksinin de bulunduğu 4 otomobil sular altında kaldı. Yaklaşık 1,5 metreye yükselen suda araçta mahsur kalan 6 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

İstanbul’da sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış, Unkapanı köprüsünde seyir halinde olan 4 otomobilin sular altında kalmasına neden oldu. Saat 09.00 sıralarında Eminönü’nden Balat istikametine gidiş yönünde köprü altında aralarında içinde 1’i taksi 4 otomobil, rögar kapaklarının taşması sonucu sular altında kaldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Su birikintisinin yaklaşık 1,5 metreye ulaştığı köprü altındaki araçlarda mahsur kalan 6 vatandaş kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekibi tarafından kurtarıldı.
Taksinin şoförü 54 yaşındaki Hayati Dağuşağı, "Köprü altında geçerken aracım bir anda durdu. Unkapanı tarafından bir anda yoğun bir su birinkintisi gelmeye başladı. Bir yandan da yağmur hızlanınca araç geriye doğru kaymaya başladı. Aracın tavanına kadar su geldi. İki kadın müşterim vardı. Sinir krizi geçirdiler. 25 yıllık şöförüm böyle bir olayla karşılaşmadım." dedi. Çevredeki bir işyerinde temizlik görevlisi olarak çalışan 28 yaşındaki Fatih Emun ise, "10 dakika yağmur yağdı. Ortalığı bu hale getirdi. Rögarların tıkanması neden oldu. Yağmur yoğundu. İtfaiye gelip insanları kurtardı." dedi.
MARMARA İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ülkede görülecek yağışların, Trakya başta olmak üzere Marmara Bölgesi'nde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.


Vatandaşlardan, sel, su baskını, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV