banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
10 Mayıs 2024 Cuma

Fransa'dan alçak paylaşım

TEM'in bu noktası 81 gün kapalı

TEM'in Gebze ile Körfez İlçeleri arası Ankara yönü, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle yarın sabaha karşı 03.00'den itibaren 81 gün süreyle 24 Temmuz'a kadar ulaşıma kapatılacak.

04 Mayıs 2014 Pazar 18:02
TEM'in bu noktası 81 gün kapalı
banner321
TEM'in bu noktası 81 gün kapalı
TEM'in Gebze ile Körfez İlçeleri arası Ankara yönü, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle yarın sabaha karşı 03.00'den itibaren 81 gün süreyle 24 Temmuz'a kadar ulaşıma kapatılacak. Bu süre içerisinde D-100

evden eve nakliye


karayolundan ulaşım sağlanacak.
Kocaeli Valiliği tarafından sürücülerin bilgilendirilmeleri amacıyla yapılan açıklamada, TEM'in Gebze Kavşağı ile Körfez Kavşağı arasındaki bölümün üstyapı iyileştirilmesi çalışmaları yapılacağı belirtildi. Açıklamada 81 gün süreyle viyadüklerin üstyapı ve izolasyon yenileme çalışmaları yapılacağı bildirildi. Valilik, çalışmaların 5 Mayıs 2014 tarihinde saat 03.00'da başlayacağını, 'mastik asfaltın teknik zorunluluğundan dolayı' 24 saat esasına göre çalışma yapılacağı belirtilirken, 24 Temmuz 2014 tarihinde saat 17.00'da tamamlanacağı belirtildi. Onarımın yapılacağı 81 gün süreyle bu güzergahta TEM'e diğer bağlantı yolları da kapatılacak.

Valilikten verilen bilgide, ulaşımın Gebze-Körfez arasında D-100 karayolu'ndan sağlanacağı, onarım çalışmalarının 3 etapta tamamlanacağı, ileriki etaplarda yolun diğer bölümleri ulaşıma kapatılacağı ifade edildi. Kocaeli Valiliği, bu çalışmalar nedeniyle tüm güvenlik önlemlerinin alındığı ve işaretlemelerin yapıldığı, sürücülerin de trafik işaretleri ile görevlilerin uyarılarına uymaları istendi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV