banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
05 Ağustos 2025 Salı

Kız kıza deniz keyfi

YHT test sürüşünde kaza yaptı

Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) Projesi kapsamında Köseköy-Gebze kesimindeki hatta deneme sürüşü yapan "Piri Reis" treni, ray bakım makinesine arkadan çarptı.

03 Temmuz 2014 Perşembe 19:50
YHT test sürüşünde kaza yaptı
banner321
YHT test sürüşünde kaza yaptı
Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) Projesi kapsamında Köseköy-Gebze kesimindeki hatta deneme sürüşü yapan "Piri Reis" treni, ray bakım makinesine arkadan çarptı.
Web Tasarım

Dilovası Diliskele Tüneli mevkisinde deneme sürüşü yapan ve üzerinde "test treni" yazan Piri Reis adlı tren, henüz belirlenemeyen bir nedenle ray bakım makinesine arkadan çarptı.
Kazada, tren ve bakım makinesinde hasar oluştu. Olay yerine gelen polis ve demiryolları ekipleri, bölgede güvenlik önlemi aldı. Ekipler, iş makineleriyle hasar gören vagon ve ray bakım aracını kaldırmak için çalışma başlattı.

Daha önce 5 Temmuz'da açılacağı belirtilen
YHT'nin son yapılan açıklamaya göre 11 Temmuz’da seferlere başlayacağı söylenmişti.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV