banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Esad: İktidarı bırakmaya hazır değilim

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, iktidarı bırakmaya hazır olmadığını ve bu konunun tartışılmasının söz konusu olmadığını belirtti.

19 Ocak 2014 Pazar 13:22
Esad: İktidarı bırakmaya hazır değilim
banner299
Esad: İktidarı bırakmaya hazır değilim
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, iktidarı bırakmaya hazır olmadığını ve bu konunun tartışılmasının söz konusu olmadığını belirtti.

Rus Interfax haber ajansının aktardığına göre Esad, iktidarı bırakmayı düşünmediğini bir kez daha vurgulayarak, "Eğer teslim olmak isteseydik, en başından teslim olurduk. Biz ülkemizi savunuyoruz. Bu tartışmaya açık bir konu değil" diye konuştu.

Esad'ın bu sözleri kendisini Şam'da ziyaret eden Rus parlamanterlerle yaptığı görüşmede sarf ettiği belirtildi.

ESAD'LA MI OLACAK ESAD'SIZ MI?
Esad'ın 22 Ocak günü İsviçre'nin Montrö şehrinde başlayacak Cenevre-2 toplantısı öncesi böyle bir açıklama yapması dikkat çekici.

Zira dün toplantıya katılacaklarını duyuran muhalifler ve Batılı ülkeler toplantının gündeminin Esad'sız bir geçiş süreci olması konusunda ısrarcı. Hatta ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, geçtiğimiz hafta muhalifleri Cenevre-2'ye katılmaya ikna etmek için bir açıklama yaparak Obama yönetiminin Beşar Esad'sız bir geçiş hükümeti kurulması yönündeki amacından geri adım atmadığına dair teminat vermişti.

Kerry, "Suriye'de geçiş döneminde liderliği üstlenmesi için öne sürülen isimler üzerinde muhalefetin ve rejimin hemfikir olması gerekiyor. Bu da ister Devlet Başkanı Esad olsun ister muhalefetin bir üyesi, taraflardan herhangi birinin istemediği bir kişinin geleceğin bir parçası olamayacağı anlamına geliyor" ifadelerini kullanmıştı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV