banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

GEORGE FLOYD'UN 4 YAŞINDAKİ YEĞENİ VURULDU

ABD'de polis memuru tarafından boğularak öldürülen George Floyd'un 4 yaşındaki yeğeni vurulduğu belirtildi.

06 Ocak 2022 Perşembe 11:21
GEORGE FLOYD'UN 4 YAŞINDAKİ YEĞENİ VURULDU
banner321
GEORGE FLOYD'UN 4 YAŞINDAKİ YEĞENİ VURULDU

ABD'de polis memuru tarafından boğularak öldürülen George Floyd'un 4 yaşındaki yeğeni vurulduğu belirtildi.

ABD’de, Minnesota’nın Minneapolis kentinde, polis memuru Derek Chauvin’in 25 Mayıs 2020’de öldürdüğü George Floyd'un 4 yaşındaki yeğeni vuruldu.

Delane ailesinin yaşadığı Houston'daki evine, ateş açıldı. ABC13'e konuşan Arianna Delane'in babası Derrick olayı "Kızım ayağa fırladı ve 'Baba ben vuruldum' dedi. Kan gördüğümde ve 4 yaşındaki kızımın gerçekten vurulduğunu anlayarak şoke oldum" sözleriyle anlattı.

Delane, "O ne olduğunu anlamadı. Uyuyordu" dedi ve polisin olaydan 4 saat sonra geldiğini öne sürdü. 4 yaşındaki kızın akciğeri ve karaciğerinin delindiği ve hastanede tedavi altında olduğu belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Minnesota'nın Minneapolis kentinde, polis memuru Derek Chauvin, 25 Mayıs 2020'de, 46 yaşındaki George Floyd’u dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına aldığı sırada, 9 dakika 29 saniye boyunca diziyle boynuna basarak ülke gündemine damga vurmuştu.

Dakikalarca "nefes alamıyorum" diyen Floyd, olay yerine gelen acil sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılmış, daha sonra öldüğü belirtilmişti.

Olayla ilgili görüntüler ülkede siyahlara yönelik polis şiddeti tartışmalarını alevlendirmiş ve birçok şehirde aylarca süren şiddetli protestolara neden olmuştu.

Floyd'un ölümüne neden olmakla suçlanan Chauvin, olaydan 4 gün sonra gözaltına alınmış, hakkında açılan 2. ve 3. dereceden cinayet ve 2. dereceden adam öldürme suçlamalarıyla yargılanarak 22,5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Chauvin, ayrıca 2017'de kelepçeli şekilde yerde yatan 14 yaşındaki siyah bir çocuğun ensesine diziyle basmakla suçlandığı ayrı bir davada da yargılanıyor.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV