
İntihar saldırısında Savunma Bakanı hayatını kaybetti
Suriye devlet televizyonu, Şam'da düzenlenen intihar saldırısında Suriye Savunma Bakanı Davud Racha'nın öldüğünü bildirdi.
Suriye televizyonu, Savunma Bakanı Abdullah Raciha'nın bugün düzenlenen intihar saldırısında hayatını kaybettiğini duyurdu.
Devlet televizyonu, saldırıda bazı bakanlarla üst düzey komutanların toplantı yaptığı sırada bir güvenlik binasının hedef alındığını belirtti.
Saldırının hedefi Ulusal Güvenlik Binası oldu. Suriye Devlet Televizyonu, saldırıda Suriye Savunma Bakanı Davut Rajiha'nın öldüğünü duyurdu. Saldırıdan İçişleri Bakanı da yaralı kurtuldu. Saldırıda iki bakan toplantı halindeydi.
ESAD'IN ENEİŞTESİ DE ÖLDÜ
Hizbullah'ın El Manar televizyonun geçtiği habere göre; Esad'ın eniştesi Asıf Şevket de hayatını kaybetti.
'İBRAHİM EL ŞAAR YARALI'
Suriye'nin başkenti Şam'da Ulusal Güvenlik Kurulu toplantısı sırasında düzenlenen intihar saldırısında İçişleri Bakanı İbrahim El Şaar'ın da yaralandığı öne sürüldü.
Devlet televizyonunun, saldırıda Savunma Bakanı Davud Racha'nın öldüğünü duyurmasının ardından, bazı kaynaklar, çok sayıda yaralı bulunduğunu, bunların arasında İçişleri Bakanı Şaar'ın da bulunduğunu, bakanın hastaneye kaldırıldığını belirtti.
Bu arada Genelkurmay Başkan Yardımcısı ve Devlet Başkanı Beşşar Esed'in eniştesi Asıf Şevket'in de yaralandığı iddia edildi.
Öte yandan üst düzey katılımın olduğu güvenlik toplantısı esnasındaki intihar saldırısının bomba yüklü araçla düzenlendiği belirtiliyor.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!