banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

SGK emekli maaşı ve memur maaşları ne kadar olacak?

Asgari ücret, memur ve SGK emekli maaşı zammı 2023 yıl sonu yaklaşırken gündemdeki sıcaklığını giderek artıyor.

01 Kasım 2023 Çarşamba 12:37
SGK emekli maaşı ve memur maaşları ne kadar olacak?
banner266
 ASGARİ ÜCRET, MEMUR-EMEKLİYE ZAM SON DAKİKA: Mehmet Şimşek'ten YENİ açıklama! SGK emekli maaşı ve memur maaşları ne kadar olacak?

Son dakika haberleri...Asgari ücret, memur ve SGK emekli maaşı zammı 2023 yıl sonu yaklaşırken gündemdeki sıcaklığını giderek artıyor.
2024 Ocak zammı ile milyonların alım gücü yükselecek. TBMM'de Bütçe Komisyonunda kalıcı refah artışı hedefine dikkat çeken Bakan Mehmet Şimşek asgari ücret, memur ve emekli zammı için açıklamada bulundu. Şimşek'in enflasyon, büyüme ve maaş zamları başta olmak üzere ajansdasında 3 önemli başlık bulunuyor. Öte yandan asgari ücret, emekli ve memur zammı başta olmak üzere 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı ile SED ödemeleri için de Ocak zammı tablosu belli oldu.
İşte kuruşu kuruşu o hesaplar.
Son dakika haberi...Emekli ve memur maaşları 6 aylık enflasyon oranının netleşmesi sonrası Ocak zammı ile artacak. Asgari ücret maratonu ise Aralık ayı ile başlayacak. 2023 yıl sonu yaklaşırken asgari ücret, memur ve emekli maaşı düzenlemesi başta olmak üzere sosyal destek ödemesi alan milyonlarca vatandaşın gözü kulağı enflasyon verilerinde olacak. Bakan Mehmet Şimşek'ten asgari ücret, memur ve emekli maaşı zammı için dikkat çeken bir mesaj geldi.

BAKAN MEHMET ŞİMŞEK'TEN ASGARİ ÜCRET, EMEKLİ VE MEMUR ZAMMI MESAJI

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, bütçe sunumunda konuşma yaptı. Bakan Şimşek Türkiye'nin dengeli, kapsayıcı ve sürdürülebilir yüksek büyüme ile kalıcı refah artışına ulaşmasının önemine dikkat çekti.
Bakan Şimşek şu ifadeleri kullandı:

"Küresel enflasyon, 2022 yılında son 25 yılın en yüksek seviyesine ulaşarak yüzde 8,7 olarak gerçekleşmiştir. Uygulanan sıkı para politikalarıyla 2023'te yüzde 6,9'a gerilemesi beklenen enflasyon, halen uzun dönem ortalamasının oldukça üzerindedir. Enflasyonun 2024 yılında yüzde 5,8'e gerilemesi beklenmektedir. Bu nedenle sıkı parasal duruşun birsüre daha devam etme ihtimali bulunmaktadır.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV