banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık
Firma Detayı
FİRMA EKLE ANA SAYFA

Büyükçekmece Beyaz Eşya Servisi - Duru Teknik Servis
Sektör Beyaz Eşya Servisi
İlan Tarihi 3 yıl önce
Firma No 451
Telefon 0212 881 54 00
Faks 0212 881 54 00
Web http://www.buyukcekmecebeyazesyaservis.com/
Adres 19 Mayıs Mah. İstanbul Cad. Büyükçekmece / İstanbul
İl - İlçe İstanbul
Gösterim Sayısı 613
Firma Detayı
 

Büyükçekmece Beyaz Eşya Servisi

Duru Teknik Servis Güvencesi ile Çetin ALAN Yönetiminde yılların vermiş olduğu deneyim ile genç ve dinamik ekibimizle, sektörümüzde kaliteli hizmet için hizmetinizdeyiz.

Deneyimlerimizi Büyükçekmece Beyaz Eşya Servisi uzmanlığımızla sizlere sunuyoruz. Birikimimiz ile sizlere hangi hizmetin iyi verileceğini önerilerimiz bilgi deneyimlerimizi paylaşarak Beyaz eşya servisi hizmetlerimizi sunmaya devam ediyoruz. Sektörün klasik yaklaşımları haricinde, yenilikçi, aktif, en uygun çözümleri en ekonomik fiyatlar ile hizmetinize sunuyoruz.

Firmamız Büyükçekmece Beyaz Eşya Servisi olarak, Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi, Klima Teknik Servis, Sanayi Tipi Soğutucular, Ev Aletleri vb. cihazların tamir, bakım, onarım, hizmetini sunuyoruz. Duru Teknik Gelişen sistemler ile kaliteli ürünleri kullanarak hizmeti en hızlı şekilde isteklerinize uygun halde yapmayı vazife edinmiştir.

Beyaz Eşya Servis Garantisi ile hizmet veriyoruz.

Duru Teknik - Büyükçekmece Beyaz Eşya Servisi ; sektörün tüm piyasa dinamiklerinin farkında olarak yapmış olduğumuz planlamalar ile her vakit bir adım önde olmayı hedefliyoruz.

Piyasanın gerek teknolojik gerekse de ürün çeşitliliğini sürekli takip ederek hizmetlerimizi yenilemekle beraber, ihtiyaca uygun çözümler sunarak kalite kelimesinin hakkını vermek misyonumuzdur.





#Büyükçekmece #buyukcekmece #buyukcekmecebeyazesyaservisi #beyazesya #servis #beyazesyaservisi

HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
banner251
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
ARŞİV