banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
08 Mayıs 2024 Çarşamba

Benzin ve motorine indirim geliyor

Angelina, Bakan Şahin'e hepatit bulaştırdı paniği!

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i ziyaret eden Angelina Jolie'nin hasta olduğunun ortaya çıkması bakanlıkta paniğe neden oldu.

26 Eylül 2012 Çarşamba 14:19
Angelina, Bakan Şahin'e hepatit bulaştırdı paniği!
banner299
Angelina, Bakan Şahin'e hepatit bulaştırdı paniği!
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i ziyaret eden Angelina Jolie'nin hasta olduğunun ortaya çıkması bakanlıkta paniğe neden oldu.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i ziyaret eden Angelina Jolie'nin hasta olduğunun ortaya çıkması bakanlıkta paniğe neden oldu. Jolie'nin bulaşıcı olarak bilinen Hepatit C hastalığına yakalanması 'Acaba Şahin'e de bulaşmış mıdır?' sorusunu akıllara getirdi. Habertürk yazarı Fatih Altaylı bakanlıkta dolaşan o paniği yazdı.
 
İşte o yazıdan bir bölüm...
 
İçişleri Bakanı, TBMM'deki milletvekillerinin "kıskanç bakışlarına" da hedef olmuştu.
Bakan Şahin, Angelina Jolie ile sohbet ederken çekilen fotoğraflarında oldukça neşeli görünüyordu.
Ancak Bakan Şahin'in bu keyifli görüntüsüne gölge düştü.
Önce bir Amerikan bulvar gazetesi olan National Enquirer, Angelina Jolie'nin çok ağır Hepatit C hastası olduğunu ve karaciğerinin iflas ettiğini, organ nakli yapılmazsa kısa süre içinde öleceğini iddia etti. Hem Angelina Jolie'nin yaşam biçimi, hem de National Enquirer'in daha önce Steve Jobs'un öleceğini önceden tarih vererek bilmiş olması bu iddiayı güçlendiriyordu.
Dün de Posta Gazetesi, Angelina Jolie'nin kaldığı otelde karaciğer nakilleriyle ünlü Türk cerrah Prof.
Yaman Tokat'la görüştüğünü ve Tokat'ın Jolie'ye "Nakil şart.
Tehlikedesiniz" dediğini yazdı.

Bunun üzerine biz İstanbul'da Yaman Tokat'ı aradık. Uzun süren bir ameliyatta olduğu için kendisiyle konuşamadık.
Ankara bürodaki arkadaşlarımız ise İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i aradılar.
İdris Naim Şahin'in ofisi, Bakan Bey'in böyle magazinel konularla gündeme gelmek istemediğini söyledi.
Ancak arkadaşlarımız olayın magazin olmadığını, Bakan Şahin'in ciddi bir sorunla karşı karşıya olabileceğini ve Hepatit C'nin bulaşıcı ve tehlikeli bir hastalık olduğunu söylediler.
Bizim bu uyarımız bakanın konuyla ilgili bir açıklama yapmasını sağlamadı ama Bakan İdris Naim Şahin'in korumalarında bir paniğe neden oldu.
Angelina Jolie'nin Hepatit C hastası olduğunu bizden öğrenen korumalar, Bakan Şahin'e bu hastalığın bulaşıp bulaşmadığını tespit edebilmek için hemen Ankara'daki önemli bir karaciğer uzmanı doktoru aradılar.
Uzman doktor, "Merak edecek bir şey yok. Angelina Jolie oldukça sağlıklı görünüyordu. Ayrıca Hepatit C öyle karşılıklı oturmayla bulaşan bir hastalık değildir. Kan veya sıvı değişimi yoluyla bulaşır. Bakanla karşılıklı oturdu diye bulaşması söz konusu olamaz" diyerek Şahin'in korumalarını rahatlattı.
Rotahaber

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV