banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Aziz Yıldırım Serbest Bırakıldı

Futbolda Şike davası kapsamında 1 yıldır tutuklu bulunan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım bugün verilen kararla tahliye oldu.

02 Temmuz 2012 Pazartesi 16:30
Aziz Yıldırım Serbest Bırakıldı
banner304
Aziz Yıldırım Serbest Bırakıldı

Futbolda Şike davası kapsamında 1 yıldır tutuklu bulunan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım bugün verilen kararla tahliye oldu.

Metris cezaevindeki işlemlerini tamamlamak üzere buraya gelen Yıldırım'ı kalabalık bir taraftar grubu karşıladı.
Aziz Yıldırım tam 1 yıl sonra metris cezaevinden ayrıldı. Taraftarların yoğun kalabalığı yüzünden bir süre kapıdan çıkış yapamayan Yıldırım daha sonra çok yavaş bir şekilde çıkış yaptı.  Fenerbahçe başkan vekili Abdullah Kiğılı da bir ara taraftarları uyararak geri gitmelerini söyledi.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK SEVGİ SELİ

Aziz Yıldırım önce taraftarlarla kucaklaştı. Aracının üstünden taraftarları selamlayan başkan ve taraftarlar arasında büyük bir sevgi seli yaşandı.

Yıldırım, taraftarlara "Açın yolu çıkayım" diye gülümseyerek yanıt verdi.
"BAŞKAN SEN BİZİM HER ŞEYİMİZSİN"

Yıldırım'ın aracı giderken taraftarları kıramayıp bir kez daha aracı durdurarak cam tavandan çıktı ve  taraftarlarla bir kez daha kucaklaştı. Aracının etrafını çeviren sarı lacivertliler 'Başkan sen bizim her şeyimizsin' diyerek tempo tuttular. Daha sonra Yıldırım'ın aracı taraftarların arasından ağır bir şekilde geçerek Metris'ten ayrıldı. Sarı Lacivertli camianın başkanı bu sevgi seli esnasında gözyaşlarını hakim olamadı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV