banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bakan Fidan'ın uyarısı dünyada gündem oldu:

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın terörle mücadeledeki net tavrı dünya basınında geniş yer buldu.

05 Ekim 2023 Perşembe 11:49
Bakan Fidan'ın uyarısı dünyada gündem oldu:
banner304
Bakan Fidan'ın uyarısı dünyada gündem oldu:

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın terörle mücadeledeki net tavrı dünya basınında geniş yer buldu. Fidan'ın teröristlerin Suriye'de eğitim gördüklerini söylemesinin üzerine ise uluslararası ajanslar "Suriye'ye de bir operasyon gelir mi?" sorusunu sormaya başladı. İşte ayrıntılar...
Dışişleri Bakanı Fidan'ın Ankara'daki hain terör saldırısı ile ilgili yaptığı uyarı dünya basınında geniş yer buldu. Fidan'ın teröristlerin Suriye'de eğitim gördüklerini söylemesinin üzerine ise uluslararası ajanslar "Suriye'ye de bir operasyon gelir mi?" sorusunu sormaya başladı.
Ankara'daki hain terör saldırısı ile ilgili açıklamalarda bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Bu son olaydan sonra da istihbarat ve güvenlik güçlerimizin yaptığı çalışmalar neticesinde iki teröristin Suriye'den geldikleri, burada (Suriye) eğitim gördükleri açıklığa kavuşmuştur. Bu vesileyle Irak ve Suriye'de PKK/YPG'ye ait olan bütün altyapı-üstyapı tesisleri, enerji tesisleri bundan sonra güvenlik güçlerimizin, silahlı kuvvetlerimizin, istihbarat unsurlarımızın topyekun meşru hedefidir. Üçüncü tarafların PKK/YPG'li tesislerden ve şahıslardan uzak durmasını tavsiye ediyorum. Silahlı kuvvetlerimizin bu terör saldırısına cevabı son derece net olacak. Böyle bir eylemi gerçekleştirdiklerine bir kez daha pişman olacaklar" ifadelerini kullandı.
Bakan Fidan'ın sözleri dünyada geniş yer buldu. Al Monitor Bakan Fidan'ın sözlerinden bahsederek "Türkiye uyarıda bulundu" ifadelerine yer verdi. 









Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV