banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Balyoz sanığı ölü bulundu

Evinin önünde kanlar içinde bulundu

22 Ekim 2013 Salı 02:07
Balyoz sanığı ölü bulundu
banner229
Balyoz sanığı ölü bulundu
Evinin önünde kanlar içinde bulundu
MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde, Balyoz Planı davasında tutuklu iken bir süre önce açıklanan kararla tutuksuz yargılanmaya başlanan emekli Albay Halil Yıldız, evinin bahçesinde ölü bulundu. Yıldız’ın cesedi otopsiye gönderildi.

Balyoz Planı davasında tutukluyken bir süre önce tutuksuz yargılanmak üzere tahliye olan emekli Albay Halil Yıldız, serbest kaldıktan sonra bodrum’a bağlı Yalıkava Beldesi’ndeki evine geldi. Bugün saat 17.30 sıralarında ziyaretine giden komşuları. Emekli Albay Halil Yıldız’ı yerde hareketsiz şekilde yatarken bulunca sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin kontrolünde, 60 yaşındaki Halil Yıldız’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Vücudunda herhangi bir darp, cebir, kesici, delici ve ateşli silah yaralanmasına bağlı iz bulunmadığı belirtilen Yıldız’ın kafatasından kan geldiği, bunun da düşmeye bağlı olarak gerçekleşmiş olabileceği belirtildi.

Yapılan olay yeri incelemesinin ardından Halil Yıldız’ın cesedi, kesin ölüm nedenini belirlenebilmesi amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
KANLAR İÇERİSİNDE GÖRDÜM


Yıldız'ı bulan komşularından Ali Rıza Gür, gazetecilere yaptığı açıklamada, sineklerin yoğun bir şekilde biriktiğini görüp evin bahçesine gittiğini belirterek, "Yıldız'ı yerde kanlar içerisinde gördüm. Evin ön kısmında kanlar içinde yatıyordu. Polis ekiplerine haber verdim. Nasıl ölmüş olabileceğini bilmiyorum

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV