banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Cezaevlerinden tahliyeler başladı

Koşullu salıverilmesine iki yıl veya daha az süre kalan iyi halli hükümlülerin, denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak tahliye edilmelerine başlandı.

17 Ağustos 2016 Çarşamba 15:39
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
banner263
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Koşullu salıverilmesine iki yıl veya daha az süre  kalan iyi halli hükümlülerin, denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak tahliye  edilmelerine başlandı.
 
 671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle, Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin  İnfazı Hakkında Kanun'a eklenen geçici madde uyarınca Silivri Ceza İnfaz  Kurumları'ndan tahliye edilen hükümlüler, aileleriyle kucaklaşarak, hasret  giderdi.

Beylikdüzü Mercedes Servisi

 
  Mutluluklarını aileleriyle paylaşan hükümlüler, uygulamadan duydukları  memnuniyeti dile getirdi.
 
 
 Tahliye edilen hükümlü Turgay Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada,  ''Cezaevinden tahliye olduğum için çok mutluyum. Böyle bir şey beklemiyordum, çok  iyi oldu. Bundan sonra bizim için hayırlısı olur inşallah. Allah devletimiz ve  milletimiz için doğruluk nasip etsin. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a  teşekkür ederiz. Aklımız başımıza geldi. Bundan sonra daha iyi ve temiz insan  olmaya çalışacağız.'' dedi.
 
 Hükümlü Rayif Bölükbaş da tahliye kararından duyduğu memnuniyeti ifade  ederek, bundan sonra vatana ve millete hayırlı olmaya çalışacağını dile getirdi.


 
 
 Ailelerin Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi önünde bekleyişleri  sürüyor.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV