banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Erdoğan: Eğitim anne karnında başlar

Başbaka Erdoğan İstanbul'da Yıldız Teknik Üniversitesi açılış töreninde konuşuyor.

05 Ekim 2012 Cuma 13:18
Erdoğan: Eğitim anne karnında başlar
banner299
Erdoğan: Eğitim anne karnında başlar

Başbaka Erdoğan İstanbul'da Yıldız Teknik Üniversitesi açılış töreninde konuşuyor. 

Konuşmasından satırbaşları...

Derslikleriyle öğretmenleriyle eğitim sistemimizin bütün eksiklerini tamamlamak için geçtiğimiz 10 yıl içinde var gücüyle çalıştık daha da bitmedi, çalışacağız.

Yurt kapasitelerini artırarak, bur ve kredi oranlarını arttırarak öğrencilerimize her türlü desteği verdik. Herkese burs veya kredi muhakkak ama muhakkak veriyoruz.

Ülkemizin köklü kurumlarından biri olan Yıldız'ın çok büyük önemi var. Yıldız Teknik Üniversitesi bugüne kadar çok önemli başarılara imza attı.

Çok garip şeyler olujyor ülkemizde. 5,5 yaşındaki çocuk okula gider mi diye soruyorlar. Ben biraz ileri gideceğim her canlı daha anne karnında eğitim almayı öğreniyor. Beslenmeyi öğreniyor. Bir yavru doğduğunda nasıl emebileceğini biliyor. Çünkü o eğitimi anne karnında alıyor.

Bu yüzden çocuklarımıza inanalım. Onların her şeyi yapabileceğine inanalım.

Eleştirel akıl ve entelektüel bakış açısına da sahip olmaları gerekiyor. Bugünün Türkiyesi diğer toplumlarla her türlü ilişki kuran bir Türkiye.

Biz hala sporumuzu ilkokullara indirmiş değiliz. Hangi spor dalının ne zaman yapılması gerektiğini yapabilmiş değiliz. Yani sosyal yapısı çok çok güçlü bir nesli bizim geleceğe hazırlamamız lazım.

18'E SEÇİLME İMKANI VERELİM
-Biz 30 yaşından 25 yaşına seçim yaşını indirmede bize ne hendekler attırdılar. Bu biz size güvenmiyoruz demektir. İlk defa buradan seslendiriyorum. 18 yaşına seçme yaşını veren, bu yetkiyi veren anlayışa diyorum ki “Madem 18’e sen bu yetkiyi verdin, gelin 18’e seçilme imkanını da verelim"

ER-ERBAŞ OY KULLANSIN
-Hayatta zor olan seçilmek değil, zor olan seçmektir. İyi ve kötüyü ayırma kabiliyeti. Şu anda TSK’nın içinde muvazzaf kadro onlar oy kullanma hakkına sahip, er-erbaş değil. Bizim onun da önünü açmak zorundayız. Onlar da oyunu kullanabilmeli, 18 yaşa veriyorsun, eğer askerdeyse oy kullanamıyor."
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV