banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Erdoğan'ın CHP BDP PKK medya ve Müge Anlı tepkisi

Başbakan Erdoğan, BDP'YE / PKK'YA / MÜGE ANLI'YA / KILIÇDAROĞLU'NA TEK TEK DEMEDİK LAF BIRAKMADI..

26 Ekim 2011 Çarşamba 13:10
Erdoğan'ın CHP BDP PKK medya ve Müge Anlı tepkisi
banner229
Erdoğan'ın CHP BDP PKK medya ve Müge Anlı tepkisi
Başbakan Erdoğan, BDP'YE / PKK'YA / MÜGE ANLI'YA / KILIÇDAROĞLU'NA TEK TEK DEMEDİK LAF BIRAKMADI..
Van DEPREMİ sonrası en kapsamlı değerlendirmesini yapan Başbakan Erdoğan bugünkü konuşmasında, muhalefet partileri CHP'yi, BDP'yi sert bir dille eleştirdi. Erdoğan isim vermeden AVT'de söylediği sözlerden ötürü büyük tepki çeken Müge Anlı ve medyayı da topa tuttu.

İSİM VERMEDEN MÜGE ANLI'YI HEDEFİNE KOYDU
Partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden Müge Anlı'yı sert bir dille eleştirdi. Erdoğan, 'Sosyal paylaşım sitelerinde, bazı ekranlarda, gazetelerde, hatta fısıltı yoluyla sağda, solda dile getirilen her ayrımcılık içeren ima insanlık dışıdır, vicdansızdır. Ben bunları lanetli olarak görüyorum, kardeşlik kalbimizde olmalı.' dedi.

BDP VE PKK'YA AĞIR SÖZLER
Erdoğan'ın hedefinde BDP ve PKK da vardı. O konuşmada BDP ve PKK'yı hedef alan sözler ise şunlardı:

Barışa ihtiyacımızın olduğu böyle bir günde bir yandan bunu fırsata dönüştürelim diyeceksin, bir yandan meydanda naralar atacaksın. Bu nasıl bir anlayıştır burada bile fırsatçılığı kendisine benimsemiş bir anlayış var böyle bir günde, böyle bir anda askerimizi mayın tuzağında vurmak isteyen anlayış ve onların uzantılarını taşıyanların bu ülkede kardeşlik duygusu olabilir mi? Herşey bu kadar açık ve net ortada, bunun neresinde kardeşlik var, neresinde barış var? Böyle birşey söz konusu değil, ben bir Başbakan olarak 74 milyonu seferberliğe davet ediyorum, Van'ı, Van'lı kardeşlerimizi aç, açık bırakmayacağız diyoruz. Elazığ'a, Simav'a nasıl anında ulaştıysak Van'a da ulaştık ve orada da yaraları biz saracağız, acımız büyük. Belki kış mevsimi sebebiyle biraz sıkıntımız olacak bunu Elazığ'da da kardeşlerim yaşadı ama buyursunlar Elazığ'ı araştırsınlar, Erzurum'u araştırsınlar bu iktidar nasıl vatandaşlarının yanında yer aldı görsünler. Bir ayrımcılık yapılmadı, bu Kürt müdür? Türk müdür? Zaza mıdır? Denilmedi, biz çünkü bu millete hizmetkar olduk bunu lütfen farklı yerlere çeken hizmete sesleniyorum; artık bıktırdınız yeter

MEDYAYA YANLIŞ HABER TEPKİSİ
Başbakan Erdoğan'ın il başkanları toplantısında hedefine koyduğu bir diğer unsur ise medyaydı. Bölgeden canlı yayın yapan kimi kanallar tepki gösteren Erdoğan, 'Bir köyde söyleşi yapıyor 'devlet bu köye gelmemiş' diyor arkasında Kızılay'ın çadırı var peki o ne oluyor? Bu naraları atanların o köylerle alakası yok muhabir diyor ki; henüz yetkililerden birisi böyle gelmemiş' diyor gidilmemiş olsa bana köy, köy raporu verilebilir mi? Neyle oldu bunlar? Bütün orada ki Valiliğin kriz masası, köylere gönderdiği elemanlar gönderdiği vasıtayla oldu. Tamam o zaman senin bilgilerin doğru, bizim bilgilerim yanlış böyle yapmaya devam et.' diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ
Böyle bir ana muhalefet partisi olabilir mi? Sen hükümeti istifaya çağırarak ne yaptığının farkında mısın? Bu çağrınla terör örgütüne destek verdiğinin yüreklendirdiğinin farkında mısın? Aradan 1 gün geçiyor sonra bir Kılıçdaroğlu klasiği yaşanıyor ve ben öyle birşey demedim diyor. Ana muhalefet partisi böyle bir açıklama yapabilir mi? Barzani'ye aba altından sopa gösteren bir anlayış. Bu mantık terörle mücadeleye öneri getirebilir mi? Soruyorum hangi çözüm önerisini getirdin, başım gözüm üstüne. De ki benim çözüm önerim şudur.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV