banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Erivan'da Türk bayrağı yakılmasına Egemen Bağış'tan tepki

Egemen Bağış, Ermenistan diasporasını sert bir dille eleştirdi.

25 Nisan 2013 Perşembe 01:34
Erivan'da Türk bayrağı yakılmasına Egemen Bağış'tan tepki
banner263
Erivan'da Türk bayrağı yakılmasına Egemen Bağış'tan tepki
Egemen Bağış, Ermenistan diasporasını sert bir dille eleştirdi.

1915 olaylarının 98. yıldönümü için Ermenistan'ın başkenti Erivan'da toplanan binlerce kişinin önünde Türk bayrağı yakıldı. Bunun tek sebebinin ekonomik çıkmaz yaşayan Ermenistan'ın diaspora tarafından kullanılması ıkduğunu belirten Egemen Bağış, durumu analiz eden ve sert bir şekilde eleştiren açıklamalarda bulundu.
EGEMEN BAĞIŞ'TAN SERT TEPKİ

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Erivan'da yaşanan bu talihsiz olay üzerine bir açıklama yaptı. "Ermenilerin sefaletlerine son vermek için tek umutları varsa o da Türk bayrağıdır" şeklinde konuşan bağış sözlerine şu şekilde devam etti:
"TÜRKİYE'DEKİ ERMENİ KARDEŞLERİMİZ RAHATSIZ OLMUŞLARDIR"

Bu provokasyondan eminiz ki en çok Türkiye'de yasayan Ermeni kardeşlerimiz rahatsız olmuşlardır. Ermenistan'da yaşayan Ermeni halkı bir eylem yapacaksa bunu kendi sefaletlerini ve umutlarını sömüren diasporaya karşı yapmalıdır.
"ERMENİSTAN DİASPORA'NIN PİYONU OLMAKTAN VAZGEÇMELİ"

Ermenistan, zerre kadar umurlarında olmadığı diasporanın piyonu olmaktan vazgeçmelidir. Ermenistan halkı diasporanın umrunda olsaydı, kendi ülkesini bu nefret pazarının piyonu olarak sefalete sürüklemezdi. Bu nefret tücarrlığı bu zamana kadar Turkiye'ye ve Ermenistan dışında yaşayan Ermeni diasporasına çok bir sey kaybettirmedi. Bu kirli pazarin tek mağduru vardır o da Ermenistan halkıdır.
"SEFALETİ UNUTTURMAK İÇİN AĞIZLARINA BAL VERİYORLAR"

Artik kavramlara endeksli, "manipulatif tarih" yaratma çabalarına uluslararasıtoplum da alet olmamalidir. Diaspora Ermenistan halkına sefaletini unutturmak için ağızlarına bal veriyor ama o bal zehirli baldır.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV