banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

Gezi Parkı direnişinin 5. gününde Taksim Meydanı

İstanbul Valiliği, Taksim'de miting yasağını kaldırdı; kalabalık Gezi Parİstanbul Valiliği, Taksim'de miting yasağını kaldırdı; kalabalık Gezi Parkı'na doğru ilerliyor...kı'na doğru ilerliyor...

01 Haziran 2013 Cumartesi 18:24
Gezi Parkı direnişinin 5. gününde Taksim Meydanı
banner321
Gezi Parkı direnişinin 5. gününde Taksim Meydanı
İstanbul Valiliği, Taksim'de miting yasağını kaldırdı; kalabalık Gezi Parkı'na doğru ilerliyor...

Gezi Parkı yok olmasın diye 5 gündür eylem yapanların parka girişine izin verildi. Polis, Taksim Meydanı'ndan ayrılırken bir anda tansiyon yükseldi. Polis gaz bombasıyla müdahale etti. Zaman zaman gerginlik yaşansa da 16:30 itibariyle durum sakinleşti. Taksim meydanında binlerce kişi toplandı.
İstiklal Caddesi, Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'ndaki polisler, İstiklal Caddesi-Tepebaşı ve farklı istikametleri kullanarak çekildi. Gezi Parkı'ndaki barikatlar kaldırıldı. Binlerce İstanbullu, Gezi Parkı'na akın etti. Kalabalık, meydanı doldururken Taksim Gezi Parkı'ndan siyah bulutlar yükseldi. Doğan Haber Ajansı'nın yayımladığı habere göre, parkta inşaat çalışmaları kapsamında kurulan konteynerler yanıyor.
Güvenlik güçlerinin toplu şekilde çekildiğini gören ara sokalardaki gruplar, alkışlar ve sloganlarla güvenlik güçlerini protesto etti.
Saat 15.45 olduğunda polis çekilirken bir kaç kişinin su şişesi atması karşısında güvenlik güçleri de gaz bombasıyla müdahale etti. Gezi Parkı'nda halaylar çekilirken, Taksim Meydanı'nda bir anda tansiyon yükseldi.
Polisin bir süre sonra çekilmesiyle AKM tarafına tamamen çekilmesiyle birlikte binlerce kişi bir anda Taksim Meydanı'nı doldurdu.
Tepebaşı, İstiklal Caddesi, Harbiye, Gümüşsuyu, Sıraselviler üzerinden meydana ulaşan göstericiler, Taksim Cumhuriyet Anıtı önünde toplandı.
 
Gezi Parkı'nda yangın
 
Bu arada Gezi Parkı'dan dumanların yükseldiği görüldü. Dumanın nedeninin çevik kuvvete ait bir barınma noktasının yanmasından dolayı olduğu anlaşıldı. Doğan Haber Ajansı'nın yayımladığı habere göre, parkta inşaat çalışmaları kapsamında kurulan konteynerler yanıyor.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV