banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
19 Haziran 2025 Perşembe

Ünlü fenomen cezaevine gönderildi

Günay ve Şükür'den tahliye tepkisi

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında aralarında Halk Bankası eski Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın da aralarında olduğu 8 kişi tahliye edildi.

14 Şubat 2014 Cuma 14:01
Günay ve Şükür'den tahliye tepkisi
banner267
Günay ve Şükür'den tahliye tepkisi
17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında aralarında Halk Bankası eski Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın da aralarında olduğu 8 kişi tahliye edildi.

Tahliyere AK Parti'den istifa eden iki vekil Twitter'da tepki gösterdi.

Ak Parti'den istifa eden eski Kültür Bakanı Ertuğrul Günay ile İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Twitter'da evinde ayakkabı kutuları içinde 4,5 milyon dolar çıkan Halk Bankası eski Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın tahliyesini eleştirdi.

Günay, Twitter'da şunları yazdı:

Evinde 4.5 trilyon bulunan

Bankacı çıktı;

ötekileri çıkaracak yasalar yolda!

Muhalefet, hala garantili yerlerin adaylık kavgasıyla meşgul..



Hakan Şükür'ün tepkisi ise şöyle oldu:
Kutuların peşine takılıp gidenler, önce kendi kapılarının önünü temizlesin.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV