banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

HDP’li Hüda Kaya ve Meral Danış Beştaş gözaltına alındı

HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, Afyon’da gözaltına alındı. Kaya’nın önce İzmir’e, daha sonra Diyarbakır’a götürüleceği belirtildi.

28 Ocak 2017 Cumartesi 09:30
HDP’li Hüda Kaya ve Meral Danış Beştaş gözaltına alındı
banner304
HDP’li Hüda Kaya ve Meral Danış Beştaş gözaltına alındı
HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, Afyon’da gözaltına alındı. Kaya’nın önce İzmir’e, daha sonra Diyarbakır’a götürüleceği belirtildi. HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş da Diyarbakır’daki evinde gözaltına alındı. Beştaş, çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’nce adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
HÜDA KAYA AFYONDA GÖZALTINA ALINDI


Kaya’nın gözaltına alınması HDP Van Milletvekili Nadir Yıldırım, Twitter hesabından duyurdu.  HDP Sözcüsü Ayhan Bilgen de Twitter hesabından paylaştığı mesaj ile Kaya’nın Diyarbakır’daki bir dava için Afyon’da gözaltına alındığını söyledi. 
 
8 ARALIK'TA GÖZALTINA ALINMIŞTI


Kaya, 8 Aralık 2016'da da evinin önünden gözaltına alınmıştı. Kaya'nın hakkında açılan bir dosyadaki 'zorla getirme kararı' uyarınca gözaltına alındığı belirtilmişti.
 
HDP'Lİ BEŞTAŞ DİYARBAKIR'DA EVİNDE GÖZALTINA ALINDI
 

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü bir terör soruşturması kapsamında HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, Diyarbakır’daki evinde gözaltına alındı.
Diyarbakır’da yürütülmekte olan bir terör soruşturması kapsamında, hakkında gözaltı kararı verilen HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, Diyarbakır’daki evinde, gece yarısı sıralarında polis tarafından gözaltına alındı. Beştaş, Diyarbakır Adliyesi’ne çıkarıldı.  
 
BEŞTAŞ SERBEST BIRAKILDI


Tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, bu sabah erken saatlerde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV