banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Beylikdüzü Fetö'den Kazınacak!

Kaymakam Mehmet Okur'un Beylikdüzü Kaymakamı olarak atanması ile Beylikdüzü Fetö'den Kazınacak!

01 Aralık 2016 Perşembe 15:50
Beylikdüzü Fetö'den Kazınacak!
banner312
Beylikdüzü Fetö'den Kazınacak!

Kaymakam Mehmet Okur'un Beylikdüzü Kaymakamı olarak atanması ile Beylikdüzü Fetö'den Kazınacak!

Beylikdüzü Tabela

Beylikdüzü Kaymakamı'nın değişmesi ile FETÖ/PDY tehditlerine bölgede göz açtırılmayacak.

Beylikdüzü'nde Operasyonlar Kapıda!

Kaymakam Mehmet Okur’un da bizzat takip edeceği operasyonlar ile FETÖ/PDY devlet içinden temizlenecek. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılıklarının yürüteceği soruşturmalar ile Beylikdüzü Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerine büyük iş düşecek.

Nazilli Kaymakamlığından atanarak Beylikdüzü Kaymakamı olan Mehmet Okur Fetö/PDY yapılanması ile verdiği mücadele ile nazillide efsane kaymakam olarak anılıyor.

Kaymakam Mehmet Okur Nazillide neler yapmıştı!

Darbe soruşturması kapsamında FETÖ’cülerin inlerine giren Nazilli Polisi, 10 günde 55 kişiyi gözaltına aldı. Aralarında hakim, savcı, öğretmen, mühendis ve iş adamının bulunduğu 17 FETÖ’cü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

15 Temmuz’da yapılan darbe girişimi sonrası harekete geçen güvenlik güçleri Nazilli’de FETÖ’cülere nefes aldırtmıyor. Nazilli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonlarda Nazilli polisi 10 günde aralarında asker, avukat, hakim, savcı, mühendis, polis,  öğretmen, doktor ve iş adamlarının bulunduğu toplam 53 kişiyi gözaltına almıştı. Bugün sabah saatlerinde UĞUR Derin Dondurucunun sahiplerinden Ali ve Mehmet Takmaklı’yı gözaltına alan ekipler, gözaltı sayısını 55’e yükseltti. İfadeleri alınan bazı isimler ise serbest bırakıldı. Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur’un da bizzat takip ettiği operasyonlarda Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş ise kilit rol üstleniyor.

İSİMLER AÇIKLANMIYOR

17 kişinin tutuklandığı Nazilli’de, cezaevine gönderilen mahkumların isimleri, yetkililer tarafından operasyonların selameti nedeniyle açıklanmıyor.

MEHMET OKUR KİMDİR ?

1962 yılı Çankırı - Çerkeş İlçesi Güzelyurt Köyünde doğmuştur. İlk ve ortaokulu Ankara'da, liseyi 27 Mayıs Lisesi'nde, Çerkeş'te bitirmiştir. 1981 yılında girdiği Siyasal Bilgiler Fakültesi 'nden 1985 yılında mezun olduktan sonra bir süre Başbakanlıkta çalışmıştır. 1987 yılında Kahramanmaraş Kaymakam Adayı olarak mesleğe girmiş ve sırasıyla Pazar Kaymakam Vekili, Kıbrıscık, Tortum, Midyat, Hacıbektaş, Yatağan ve Elmadağ Kaymakamı olarak görev yapmıştır.

2000-2001 yılları arasında İngiltere'de London - Middlesex Üniversitesi'nde Yüksek Lisans yapan ve Milli Güvenlik Akademisi 56. Dönem Müdavimi olan Kaymakamımız, evli ve üç çocuk babasıdır. 13 Ekim 2006 tarihinden itibaren Gaziantep Vali Yardımcısı olarak görev yapan OKUR, 26 Eylül 2011 tarihi itibariyle Nazilli Kaymakamlığı görevini yapmıştır.

1 Aralık 2016 Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları (Mülki İdare Amirler) Kararnamesi ile Beylikdüzü Kaymakamlığı görevine atanmıştır.






------------------------------------------------------------------------------



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • ali 7 yıl önce yorumlandı

      milli eğitime neşter vurulacakmı göreceğiz.fetö yemekleri organizatörleri şimdi kıyafet değiştirmişler.. durmak yok yola devam

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV