banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
08 Mayıs 2024 Çarşamba

Benzin ve motorine indirim geliyor

İdris Naim Şahin'e taşlı protesto!

Bakan'ın esnaf ziyareti sırasında bir grup "taşlı" gösteride bulundu, polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti.

19 Ağustos 2012 Pazar 02:44
İdris Naim Şahin'e taşlı protesto!
banner312
İdris Naim Şahin'e taşlı protesto!
Bakan'ın esnaf ziyareti sırasında bir grup "taşlı" gösteride bulundu, polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti.


Hakkari'de bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, iftar sonrası çıktığı şehir merkezinde vatandaşların tepkisi ile karşılaştı. Vatandaşlar tarafından uzun süre yuhalanarak ve bir grup tarafından taş atılarak protesto edilen Bakan Şahin'i korumak için polis havaya uyarı ateşi açtı. Gruba basınçlı su ve gaz bombaları ile müdahale edilirken, gerginlik nedeniyle Bakan Şahin bir işyerine sığındı.

Akşam saatlerinde karayolu ile geniş güvenlik önlemleri altında Van'dan Hakkari'ye gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Sibar Oteli'ne geçti. Burada iftar yemeğini yiyip otele yerleşen Şahin, iftar sonrası geniş güvenlik önlemleri altında şehir merkezinde bulunan Cumhuriyet Caddesi'ne çıktı.

PROTESTO EDİLDİ

Bu sırada toplanan bir grup tarafından uzun süre yuhalanarak ve bir grup tarafından taş atılarak protesto edilen Bakan Şahin'i korumak için polis havaya uyarı ateşi açtı. Açılan ateşle birlikte gerginlik büyüdü. Polis havaya açılan uyarı ateşlerine rağmen dağılmayan protestoculara basınçlı su ve gaz bombaları ile müdahale etti. Çıkan gerginlik nedeniyle şehir merkezinde bayram alışverişi yapan vatandaşlar evlerine koştu, esnaflar işyerlerinin kepenklerini indirdi.

BAKAN ŞAHİN İŞYERİNE SIĞINDI

Gerginlik nedeniyle Bakan Şahin bir işyerine sığınırken şehir merkezine onlarca zırhlı araç sevk edildi. Bakan Şahin, daha sonra geniş güvenlik önlemleri altında Hakkari Valiliği'ne geçti.

Öte yandan olayda sıkılan biber gazından etkilenen 7 kişi, Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olaylar, polisin müdahalesinin ardından yatıştırıldı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV