banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
21 Eylül 2026 Pazartesi

KEMAL TOSUN: “AKARYAKIT ZAMLARI VATANDAŞI VE ESNAFI TÜKETİYOR”

Irak'tan referandumu düzenleyen Kürt yetkililere tutuklama kararı

Irak Federal Mahkemesi'nin IKBY referandumunu gerçekleştiren Yüksek Seçim Komiserliği Başkanı ve üyeleri hakkında tutuklama kararı çıkardığı bildirildi.

11 Ekim 2017 Çarşamba 14:36
Irak'tan referandumu düzenleyen Kürt yetkililere tutuklama kararı
banner304
Irak'tan referandumu düzenleyen Kürt yetkililere tutuklama kararı

Beylikdüzü Tabela


Irak Federal Mahkemesi'nin IKBY referandumunu gerçekleştiren Yüksek Seçim Komiserliği Başkanı ve üyeleri hakkında tutuklama kararı çıkardığı bildirildi.Yüksek Yargı Konseyi Sözcüsü Hakim Abdulsetar Bayrakdar, “Rusafa Mahkemesi, referandumuna öncülük eden Yüksek Seçim ve Referandum Komisyonu Başkan ve üyeleri hakkında tutuklama kararı çıkarmıştır” dedi.
Irak mahkemesi tartışmalı bağımsızlık referandumunu gerçekleştiren Yüksek Seçim ve Referandum Komisyonu başkan ve üyeleri hakkında tutuklama kararı çıkardı.

Irak’tan mahkeme, IKBY'deki Yüksek Seçim ve Referandum Komisyonu Başkan ve üyeleri için tutuklama kararı çıkardı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV