banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Kamuda yeni dönem! 1 Şubat'ta başlıyor, asgari tutarlar netleşti

Asgari ödeme tutarları belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlandı.

07 Ocak 2022 Cuma 13:00
Kamuda yeni dönem! 1 Şubat'ta başlıyor, asgari tutarlar netleşti
banner322
Kamuda yeni dönem! 1 Şubat'ta başlıyor, asgari tutarlar netleşti

Asgari ödeme tutarları belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlandı. 1 Şubat itibarı ile başlıyor. Eğitim, dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi gibi pek çok alanı kapsıyor. Yeni ücretler 2022 yılı boyunca geçerli olacak. Bakanlık harekete geçti ve tek tek açıklandı. Milyonlarca kamu çalışanını ilgilendiriyor. Kamu sosyal tesislerinde bu yıl uygulanacak hizmet bedelleri belirlendi. Kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesislerinden yararlanacak kurum personelinin yemek ücreti 24,80 liradan, konaklama bedeli ise 11,10 liradan başlıyor. Konaklama ücreti ücret 1 Temmuz ile 15 Ağustos arasında 18,90 lira olacak.
Yeni ücretler belli oldu. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Asgari ödeme tutarları değişti. Yeni ücretler 1 Şubat tarihi itibarı ile uygulanmaya başlayacak. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar tarafından merakla beklenen yeni ücretler 2022'da geçerli olacak. 

 Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğle merkezi yönetim kapsamındaki kamu idareleri, döner sermayeli kuruluşlar, kamu iktisadi teşebbüsleri, kamu bankaları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının tasarrufunda bulunan eğitim, dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi, benzeri sosyal ve destek amaçlı tesislerden dinlenme amacıyla veya diğer amaçlarla yararlanacaklardan alınacak yemek, konaklama ve diğer hizmet bedellerinin tespitinde ve elde edilen gelirlerin kullanımında uyulacak usul ve esaslar belirlendi.

KREŞ ÜCRETLERİ 345 LİRA

Kamu çalışanları kreş ücretlerinin 2022'de ne kadar olacağını merak ediyordu. Yeni tebliğe göre kamu çalışanlarının yararlanabileceği kreş ve çocuk bakımevlerinin ücretleri 345 liradan başlıyor. 
1 SAATLİ SPOR TESİSİ KULLANIMI 13 LİRA

Futbol, basketbol, voleybol salon ve sahalarından, tenis kortlarından, yüzme havuzlarından, su ve kış sporlarının yapıldığı yerlerden veya diğer spor tesislerinden yararlananlardan, bir saatlik yararlanma karşılığı olarak en az 13 lira alınacak.

KONAKLAMA ÜCRET YAZ SEZONUNDA 18.90 LİRA

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar için konaklama bedeli 14,30 lira, 13 lira veya 11,10 lira olarak belirlendi. Kararlaştırılan konaklama bedelleri 1 Temmuz-15 Ağustos döneminde ise 18,90 veya 17 lira olacak.

YENİ YEMEK ÜCRETLERİ 24.80 LİRADAN BAŞLIYOR

kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesislerinden yararlanacak kurum personeli, tesisin özelliklerine göre yemek ücreti olarak kişi başına günlük 37,70 lira, 31,30 lira veya 24,80 lira ödeyecek.
e kuruluşlarının tasarrufunda bulunan eğitim ve dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi ve benzeri sosyal ve destek amaçlı tesislerden dinlenme amacıyla veya diğer amaçlarla yararlanacaklardan alınacak yemek, konaklama ve diğer hizmet bedellerinin tespitinde ve elde edilen gelirlerin kullanımında uyulacak usul ve esasları belirlemektir.

Kurumsal Kimlik, Kartvizit, Magnet, El ilanı, Broşür, Afiş, Katalog, Dergi, Gazete, Davetiye vb. Tüm Baskı işleriniz Yapılır



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV