banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kılıçdaroğlu: Kalem en büyük suç aleti

Kılıçdaroğlu, Silivri'deki tutuklu vekilleri ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu.

09 Kasım 2011 Çarşamba 20:28
Kılıçdaroğlu: Kalem en büyük suç aleti
banner299
Kılıçdaroğlu: Kalem en büyük suç aleti
Kılıçdaroğlu, Silivri'deki tutuklu vekilleri ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP'li milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal'a bayram ziyaretinde bulundu.

KILIÇDAROĞLU TUTUKLU VEKİLLERİ ZİYARET ETTİ
Kılıçdaroğlu ziyaret sonrası gazetecilere de değerlendirmede bulundu.

Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada 'Sayın Balbay, biran önce Parlamenter olarak görev yapmak istiyor, Sayın Haberal Zonguldak'a saygılarını gönderdi ve parlamentoda görev yapmak istediklerin ibelirttiler. Hapishanede bir kişinin morali ne kadar yerinde olursa onların da morali o kadar yerinde. Sayın Haberal ben hala neden tutuklu olduğumu bilmiyorum diyor. Türkiye Cumhuriyeti'ne mahkemeye sahte belge göndermek yakışmaz. Sahte belgeye ilişkin Haberal'ın avukatı ile görüşürseniz detaylı bilgi verecektir size.

TOPLAMA KAMPININ BAHÇESİNDEYİZ
Onlara yargıç demeyi içime sindiremiyorum. Çünkü yargıç vicdanı ile hareket eden kişidir. Vicdan her şeyin üzerindedir. Anayasa'nın 90. maddesi var, uluslararası sözleşmeler var. Fakat bunlara rağmen ben onları serbest bırakmam diyemezsiniz. Bu şekilde adalet dağıtamazsınız. 21. yüzyıl Türkiyesi'nde bir toplama kampının bahçesindeyiz. Burada bilim insanları var, gazeteciler var... Bunların tek bir ortak noktası var iktidara muhalefet etmek. Bu ayıp Türkiye'ye yakışmaz. Bu süreçten Cumhurbaşkanı şikayet ediyorsa, Meclis Başkanı şikayet ediyorsa, bazı bakanlar şikayet ediyorsa neden bu işkenceyi durduramıyoruz.

İÇERİ GİRERKEN ARANDINIZ MI?
Arasalar ne olacak üstümüzde ne var ki. Sadece üzerimizde kalem var. Ama doğru kalem en büyük suç aleti biliyorsunuz' dedi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV