banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
23 Nisan 2024 Salı

Dijital Yapay Zeka Mı

Metro Açılışına Çılgın Proje Detayı Damga Vurdu

Başkan Erdoğan "çılgın proje" ve "hayalim" demişti... Havalimanı metrosunda heyecanlandıran detay çılgın proje deyatı açılışa damga vurdu.

22 Ocak 2023 Pazar 22:21
Metro Açılışına Çılgın Proje Detayı Damga Vurdu
banner321
Metro Açılışına Çılgın Proje Detayı Damga Vurdu

Başkan Erdoğan "çılgın proje" ve "hayalim" demişti... Havalimanı metrosunda heyecanlandıran detay.

Neon

Başkan Erdoğan, Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro hattının açılında konuştu. Erdoğan, konuşmasında asrın projesi Kanal İstanbul'un da er geç yapılacağını açıkladı. Yeni açılan metronun istasyon girişinde bulunan haritada ise Kanal İstanbul detayı dikkat çekti.

Başkan Erdoğan'ın "çılgın proje" ve "hayalim" olarak nitelendirdiği Kanal İstanbul projesi, ilk olarak 2011 yılında gündeme gelmiş, geçtiğimiz yıl ilk kazma vurularak proje, fiilen hayata geçirilmişti.


Başkan Erdoğan, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı açılışında Kanal İstanbul ile ilgili bir mesaj verdi.

"KANAL İSTANBUL ER GEÇ YAPILACAK"

Başkan Erdoğan, Kanal İstanbul projesinin er geç yapılacağını söyleyerek "İstanbul için aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Kanal İstanbul projesiyle şehrimize yeni bir soluk boğazı açarak hem Boğaz'ın yükünü hafifletecek hem de İstanbul'un marka değerini yükselteceğiz. Kanal İstanbul'u er geç ülkemize kazandırmakta kararlıyız. 1994'ten beri çalışmalarımızı engellemek isteyenleri dinlemedik." ifadelerini kullandı.

DİKKAT ÇEKEN KANAL İSTANBUL DETAYI


Açılışı yapılan hatta önemli bir detay dikkat çekti. Metronun içinde bulunan haritada Kanal İstanbul'un yer aldığı görüldü.





Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV