banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

RedHack'in algı ekibine operasyon

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, RedHack isimli yasadışı hacker gurubu ile irtibatı tespit edilen be gurubun algı ekibi olarak değerlendirilen 9 isme yönelik gözaltı ve yakalama kararı çıkardı.

25 Aralık 2016 Pazar 16:48
RedHack'in algı ekibine operasyon
banner263
RedHack'in algı ekibine operasyon

Beylikdüzü Tabela

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, RedHack isimli yasadışı hacker gurubu ile irtibatı tespit edilen be gurubun algı ekibi olarak değerlendirilen 9 isme yönelik gözaltı ve yakalama kararı çıkardı. 5 şüpheli gözaltına alınırken 3 şüphelinin yurtdışında olduğu tespit edildi.1 şüpheli ise aranıyor.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Redhack isimli yasadışı hacker grubu ile irtibatları tespit edilen ve gurup adına kamuoyunda algı yöneten 9 ismi yönelik operasyon başlattı.

Başsavcılığın talimatı ile harekete geçen İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 ismi gözaltına aldı. Hedef 3 ismin yurtdışında olduğu anlaşıldı. 1 ismin ise halen arandığı öğrenildi.

TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYELİĞİ,
KİŞİSEL VERİLERİN KAYDEDİLMESİ VE YAYILMASI

Şüphelilerin RedHack isimli hacker grubunun gayri yasal bazı faaliyetlerinin sosyal medya da propagandasını yaptıkları ve algı yönettikleri öğrenildi. Şüphelilere yönelik suçlamalar, 'terör örgütü üyeliği've 'Kişisel verilerin kaydedilmesi yayılması'

4 ilde başlatılan operasyon kapsamında 9 şüpheliden; Fatih Yağmur ve Deniz Yücel Hünkar Alican Duman'ın yurtdışında bulundukları belirlendi.
Ömer Çelik, Metin Yoksu, Tunca İlker Öğreten, Eray Sargın ve Mahir Kanaat gözaltına alındı. Bir şüphelinin ise halen aradığı öğrenildi.

Şüpheliletin adreslerimde çeşitli terör örgütlerine yönelik çok sayıda döküman ele geçirildiği kaydedildi.


beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV