banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
17 Kasım 2025 Pazartesi

Adnan EREN’den Cumhuriyet Coşkusu

Routers'ın abonelerine geçtiği Taksim fotoğrafı

Servis edilen fotoğraf Gezi Parkı'ndaki yıkıma verilen tepkinin sembollerinden biri haline geldi.

29 Mayıs 2013 Çarşamba 00:24
 Routers'ın abonelerine geçtiği Taksim fotoğrafı
banner266
 Routers'ın abonelerine geçtiği Taksim fotoğrafı
Servis edilen fotoğraf Gezi Parkı'ndaki yıkıma verilen tepkinin sembollerinden biri haline geldi.
Taksim'deki yayalaştırma çalışmaları kapsamında Gezi Parkı’nda yapılan düzenleme çok sayıda vatandaş tarafından protesto edildi. Vatandaşların çalışmaları engellemek istemesi üzerine polis gruba müdahale etti.
24 FOTOĞRAF ARASINDA 1 NUMARAYI GÖRDÜ
Uluslararası haber ajansı Reuters da Taksim'de yaşananları dünyadaki abonelerine servis etti. Öyle ki Osman Orsal çekiği fotoğraflardan biri dünya üzerinde seçilen 24 "Editörün seçimi" fotoğrafı arasında 1 numarayı aldı. 
"PARFÜM REKLAMI GİBİ OLMUŞ"
Fotoğrafta polis memurlarından birinin genç bir kadının yüzüne gaz sıktığı an ölümsüzleştiriliyor. Bu kare sosyal medyada da Gezi Parkı'ndaki yıkıma verilen tepkinin sembollerinden biri haline geldi. Özellikle"Parfüm reklamı gibi olmuş" yorumlarına neden oldu.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV