banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
04 Ağustos 2025 Pazartesi

Kız kıza deniz keyfi

Şehir içi hızlandı 90 kilometre oldu

YERLEŞİM yerleri içindeki ana yollarda hız sınırı 90 kilometreye çıkarıldı.

20 Şubat 2014 Perşembe 10:14
Şehir içi hızlandı 90 kilometre oldu
banner312
Şehir içi hızlandı 90 kilometre oldu

YERLEŞİM yerleri içindeki ana yollarda hız sınırı 90 kilometreye çıkarıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Uygulama ve Denetleme Dairesi Başkanı Hamza Altıntaş, “Otomobiller için sınır 50 artı 20 kilometreydi. Ancak bu sınır trafiğin akışını bozuyordu. Diğer ülkelerde gerekli tedbirlerin alındığı ana yollarda hızın artırılabildiğini gördük. Bu nedenle hız sınırı her bir araç için 50 kilometre artı 32 kilometre daha artırılabilir hükmünü koyduk” diye konuştu. Polisin cezası yazarken sürücüye yüzde 10 oranında bir opsiyon da tanıdığını anımsatan Altıntaş, bu opsiyonla birlikte şehir içi ana yollarda hız sınırının 90 kilometreye çıkarıldığını söyledi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV