banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

SİLİVRİ BELEDİYESİ ÜRETTİĞİ AYÇİÇEK YAĞINI 10 BİN AİLEYE DAĞITIYOR

Başkan Volkan Yılmaz’ın ‘Sosyal Belediyecilik’ vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Silivri Belediyesi, 500 dönüm kendi arazisine yaptığı ayçiçek ekiminden elde ettiği 50 ton ayçiçek yağını, 10 bin ihtiyaç sahibi aileye ücretsiz olarak dağıtmaya başladı.

15 Aralık 2021 Çarşamba 15:09
SİLİVRİ BELEDİYESİ ÜRETTİĞİ AYÇİÇEK YAĞINI 10 BİN AİLEYE DAĞITIYOR
banner266
 3500 dönüm arazide tarımsal ve hayvansal üretim çalışmalarını aralıksız sürdüren Silivri Belediyesi, elde ettiği ürünlerle ihtiyaç sahibi vatandaşları desteklemeye devam ediyor. 500 dönüm belediye arazisinde ayçiçek ekimi yapan Silivri Belediyesi, hasat ettiği ürünleri Tekirdağ Muratlı Antalya Yağ Tesislerinde 50 ton ayçiçek yağına dönüştürdü. Elde edilen ayçiçek yağları 5 kiloluk tenekeler halinde BizdenSize Sosyal Market aracılığıyla 10 bin ihtiyaç sahibi aileye ücretsiz olarak ulaşmaya başladı. Silivri Belediyesi önümüzdeki yıl ise 1.000 dönüm arazisinde yerli ve milli ayçiçek ekimi yapmayı ve elde ettiği ürünlerle dar gelirli vatandaşlara daha fazla destek olmayı hedefliyor.

TOKSOYLU: “BÜTÜN BELEDİYELERE ÖRNEK OLACAK BİR PROJE”

Silivri Belediyesinin dar gelirli vatandaşlara yönelik ayçiçek yağı desteğinin önemine vurgu yapan Antalya Yağ Firması Sahibi Hüseyin Toksoylu, “Silivri Belediyesinin bütün belediyelere örnek olacak bir proje yürütüyor. Hatta bazı belediyeler de bu tür çalışmalar gerçekleştirmek istiyor. Silivri Belediyesinin geçen yıl başlattığı ve bu yıl daha da artırarak sürdürdüğü bu proje sayesinde vatandaşa bedelsiz yağ temin ediliyor. Biz de Antalya Yağ firması olarak bu projeye destek oluyoruz ve sonuna kadar da destek olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

YILMAZ: “ÜRETTİĞİMİZ TÜM ÜRÜNLERİ VATANDAŞLARIMIZLA PAYLAŞIYORUZ”

Ayçiçek yağı desteği hakkında açıklamalarda bulunan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü marifetiyle 3.500 dönüm arazimizde zirai faaliyet gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımızdan elde ettiğimiz tüm ürünleri dar gelirli çiftçilerimiz, hayvancılarımız ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Bu yıl 500 dönüm arazimize yaptığımız ayçiçek ekiminden elde ettiğimiz 50 ton ayçiçek yağını 5 kiloluk tenekeler halinde 10 bin ihtiyaç sahibi ailemize dağıtacağız. ‘Silivri için üretiyor, Türkiye için geliştiriyoruz’ sloganıyla; 2019 yılında başladığımız tarım faaliyetlerine her geçen gün üzerine bir tuğla daha koyarak, üzerine yeni projeler ekleyerek devam ediyoruz. Tarım ve hayvancılıkla iştigal eden vatandaşlarımız umutsuzluğa kapılmasın; Silivri Belediyesi öncü, önder ve örnek projeleri ile hep onların yanında olmaya, onlara yönelik desteklerini sürdürmeye devam edecek. Ben bu vesileyle tarım faaliyetlerimizde emek ve çaba harcayan mesai arkadaşlarıma, Silivri’deki tarım paydaşlarımıza ve bu projeye destek veren Sarten A.Ş. Onursal Başkanı Yusuf Sarıbekir’e, Antalya Yağ’ın sahibi Sayın Hüseyin Toksoylu’ya Silivri’de yaşayan bütün vatandaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Silivri Belediyesi, 2021 yılında 2000 çiftçiye yerli ve milli tohumluk arpa, 1000 hayvancıya silajlık mısır, 1000 hayvancıya 50 bin balya saman dağıtımlarında bulunmuştu.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV