banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Şişli'de okula saldırı

Terör örgütü yandaşları Şişli'de bir ilköğretim okuluna molotoflu saldırı düzenledi.

16 Ekim 2012 Salı 00:01
Şişli'de okula saldırı
banner263
Şişli'de okula saldırı

Terör örgütü yandaşları Şişli'de bir ilköğretim okuluna molotoflu saldırı düzenledi. 



Şişli'de bölücü terör örgütü yandaşları, bir ilköğretim okuluna molotof kokteyli attı. Okulda maddi hasar meydana gelidi. Polis zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Olay gece 22,30 sıralarında Okmeydanı Mehmet Şevketpaşa Mahallesi Fuat Soylu İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, yaklaşık 7-8 kişilik bir grup okulun bahçesinden içeri girdi. Ellerindeki molotof kokteyllerini okula atan örgüt yandaşları, olay yerinden hızla uzaklaştı. Atılan molotof kokteylleri okulda maddi hasara neden oldu. İhbar üzerine okulun bahçesine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi geldi. İtfaiye ekipleri yanan okul pencerelerini kısa sürede söndürdü.

Olay yerinde toplanan vatandaşlar duruma tepki göstererek, "Okullar hepimizin. Böyle saldırılar yapılması kimseye birşey kazandırmaz." dedi. Polis ekipleri olayı gerçekleştirenleri yakalamak için çalışma başlattı.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV