banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Siz 'DEM'lenirken biz şehit verdik

HDP/DEM'le aynı safta buluşan CHP'nin yarattığı hissiyat şehidin baba ocağına böyle yansıdı. Pençe-Kilit bölgesinde 22 Aralık'ta TSK üssüne sızmaya çalışan terör örgütü PKK'lılar tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 6 Mehmetçik memleketlerinde dualar ve gözyaşlarıyla toprağa verildi.

27 Aralık 2023 Çarşamba 09:22
Siz 'DEM'lenirken biz şehit verdik
banner265
Siz 'DEM'lenirken biz şehit verdik

HDP/DEM'le aynı safta buluşan CHP'nin yarattığı hissiyat şehidin baba ocağına böyle yansıdı.
Pençe-Kilit bölgesinde 22 Aralık'ta TSK üssüne sızmaya çalışan terör örgütü PKK'lılar tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 6 Mehmetçik memleketlerinde dualar ve gözyaşlarıyla toprağa verildi.
ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI

Başkan Erdoğan, şehit düşen Mehmetçiklerin ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekçi, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, Erdoğan'ın Şehit Mehmet Serinkan'ın ailesini taziye için aradığı anları paylaştı.

SİZ 'DEM'LENİRKEN BİZ ŞEHİT VERDİK

Şehit Ramazan Günay'ın (25) cenazesi, helallik alınmak üzere Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesi Güney beldesi Çalışlar Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Ağabeyinin asker üniformasını giyen Yasemin Günay, tabutun üstüne subay kılıcı bıraktı. Şehit annesi Firdevs Günay, oğlunun tabutu başında, "Herkesi korudun kendin şehit düştün. İlk göz ağrım, bebeğim. Hakkım sana helal olsun" diyerek gözyaşı döktü.

CHP'YE TOKAT GİBİ PANKART

Cenaze namazının ardından şehidin cenazesi mahalle mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine katılanlar tekbir getirerek "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Kahrolsun PKK" sloganı attı. Şehit Günay'ın memleketi Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesi Çalışlar köyündeki baba ocağına getirildiğinde köy sakinleri bir eve pankart asarak hem acılarını hem de teröre olan tepkilerini dile getirdi. Türk bayrağının dalgalandığı eve, 'Siz DEM'lenirken biz Şehit verdik' yazılı pankart asıldı.
CENAZEDE CHP'YE TEPKİ

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın için Malatya'da tören düzenlendi. Şehit Taşkın cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Anne Ümmühan ve baba Engin Taşkın ile kardeşi Şırnak'ta Jandarma Uzman Çavuş olan Yunus Taşkın ve diğer yakınları feryat ederek gözyaşı döktü. Cenaze namazı öncesinde vatandaşlar, CHP'ye tepki göstererek Özgür Özel'in gönderdiği çelengi parçaladı.

GERİDE İKİ YETİM KALDI

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu için memleketi Sinop Boyabat'ta cenaze töreni düzenlendi. 2022 yılında girdiği çatışmada yaralanıp gazi olan ve tedavisi biter bitmez yeniden göreve koşan Şehit Çağatay Erenoğlu'nun cenazesi, Yeşilyurt-Sarıağaççayırı Köyü Mezarlığında binlerce kişinin katılımıyla toprağa verildi. Kahraman şehitten geriye ise 2 kız çocuğu ve bir eşi kaldı. Acılı eş, cenaze töreninde güç-lükle ayakta durdu.


EVLADIMIZI GÖREMEDEN GİTTİN

Şehit Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı için Gümüşhane'nin Şiran İlçesi'nde tören düzenlendi. Şehit Yazıcı için ilçe merkezindeki pazar yerinde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı öncesinde 4 aylık hamile şehit eşi Seda Yazıcı tabuta sarılarak vedalaştı. Gözyaşları içerisinde ağıtlar yakan acılı eş "Evladımızı göremeden gittin. Niye bizi bırakıp gittin?" diyerek ağıtlar yaktı. Babası 2005'te vefat eden ve 10 kardeşi olan şehidin annesi Miyase Yazıcı da oğlunun tabutu başında gelinini teskin etmeye çalıştı. Şehit Yazıcı, Telme Köyü'nde toprağa verildi. Cenazede CHP ve İYİ Parti çelenkleri parçalandı.

TOKAT ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca (23) için Tokat'ın Ormandibi köyünde tören düzenlendi. Şehidin cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye, aile yakınları ve vatandaşlar katıldı. Şehit Yasin Karaca'nın evli olmadığı 7 kardeş olduklarını öğrenildi.

EŞİNİN ÜNİFORMASINI GİYDİ

Şehit Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan (32) memleketi Denizli'de son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenazesinde ayakta durmakta güçlük çeken ve asker kamuflajı giyen eşi Çilem Serinkan'ın gözyaşları ve "Seni çok seviyorum. Sana kurban olayım" sözleri yürekleri dağladı. Acılı baba Ali ve anne Rabia Serinkan, şehidin eşi Çilem Serinkan ve 2016'da El-Bab'da gazi olan ağabeyi Hüseyin Serinkan'a askeri görevliler ve protokol üyeleri destek verdi. Şehidin naaşı Tavas Mezarlığı Şehitliğinde dualarla son yolculuğuna uğurlandı.





beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV