banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

TBMM büyük sürprizlerle açılıyor

TBMM, bugün çok ses getirecek konularla açılıyor. İşte bu yıla damgasını vuracak o maddeler

01 Ekim 2012 Pazartesi 11:54
TBMM büyük sürprizlerle açılıyor
banner322
TBMM büyük sürprizlerle açılıyor

TBMM, bugün çok ses getirecek konularla açılıyor. İşte bu yıla damgasını vuracak o maddeler

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 24. dönem 3. yasama yılı çok konuşulacak konularla açılıyor. Meclis’in açılışı ilklere sahne olacak. İlk kez Polis Akademisi Bandosu, Genel Kurul’da İstiklal Marşı’nı seslendirecek, törendeki polisler de yeni kıyafetlerini ilk kez giyecek.

TBMM’nin 24. Dönem 3. Yasam Yılı açılışında Polis Akademisi Bandosu, ilk kez görev alacak.

Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile Genel Kurul’da İstiklal Marşı’nın okunması sırasında askeri bandonun görevini, bundan sonra Polis Akademisi Bandosu devralacak.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in, bugün Atatürk Anıtı’na çelenk bırakması sırasındaki saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasında Polis Akademisi Bando Takımı görev yapacak, çelengi anıta koyarken de kendisine TBMM’de görevli polisler eşlik edecek.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yasama yılı açılış konuşması yapacağı Genel Kurul’da İstiklal Marşı’nın okunması sırasında da Polis Akademisi Bando Takımı görev yapacak.

Gül, daha önceki yasama yılı açılışlarında olduğu gibi, bir TBMM Başkanvekili eşliğinde yine Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Tören Taburu karşılayacak ve uğurlayacak.

ÖZEL KIYAFETLER İLK KEZ GİYİLECEK

TBMM Ana Bina Giriş Kapısı’nın iki yanında görevli polisler ile Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılırken görev yapacak Meclis polisleri, Kız Teknik Öğretim Ankara Olgunlaşma Enstitüsü tarafından dikilen koyu kırmızı ve lacivert renklerden oluşan özel kıyafetlerini ilk kez 1 Ekim günü giyecek.

1 Ekim’de görev yapacak Polis Akademisi Bando Takımı, dün tören yerinde prova yaptı, Meclis’teki polisler de Atatürk Anıtı’na temsili çelenk koydu.

Meclis’in 1 Ekim 2011 tarihindeki yasama yılı açılışında, Cumhurbaşkanı Gül askeri törenle karşılanmıştı. Atatürk Anıtı’nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasında askeri bando görev yaparken, Cemil Çiçek, Atatürk Anıtı’na çelenk bırakırken kendisine askerler eşlik etmişti.

23 Nisan 2012’de de Cumhurbaşkanı Gül Meclis’e gelirken yine askeri törenle karşılanmıştı. Atatürk Anıtı’nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasında askeri bando görev yaparken, Çiçek, Atatürk Anıtı’na çelenk bırakırken kendisine bu sefer Meclis’te görevli polisler eşlik etmişti.

YENİ ANAYASA TAMAM

TBMM çatısı altında iktidar ve muhalefet partilerinin ilk kez bir konuda uzlaşarak yeni anayasa için kurduğu Uzlaşma Komisyonu'nun Aralık 2012 olarak belirlediği çalışmaları. Uzlaşma Komisyonu çalışmalarını tamamlayamaması halinde ortalık karışacak. Zor gözükse de yeni anayasa çalışmasını tamamlaması halinde de bir ilk yaşanmış olacak.

VEKİLLİKLERİ GİDİYOR...

“Terör örgütü üyesi olma” suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezası alan BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel'in kararın kesinleşmesinin ardından milletvekilliğinin düşürülmesi.

Teröristlerle kucaklaşan BDP'liler hakkındaki 579'u dokunulmazlık fezlekesinin işleme konulması. Kucaklaşma fezlekelerinin gelmesinin ardından BDP'lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılması.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV