banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
23 Nisan 2024 Salı

Aliyev 3 ülkeyi işaret etti

Terör örgütü IŞİD'e karşı çok sayıda ilde operasyon

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere çok sayıda ilde terör örgütü IŞİD'e karşı operasyon başlatıldı. İstanbul ve Kocaeli'de 18, Ankara'da ise 60 kişi gözaltına alındı.

05 Şubat 2017 Pazar 15:05
Terör örgütü IŞİD'e karşı çok sayıda ilde operasyon
banner299
Terör örgütü IŞİD'e karşı çok sayıda ilde operasyon
İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere çok sayıda ilde terör örgütü IŞİD'e karşı operasyon başlatıldı. İstanbul ve Kocaeli'de 18, Ankara'da ise 60 kişi gözaltına alındı.

Beylikdüzü Tabela

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, IŞİD terör örgütü yanlısı olarak faaliyet gösteren ve haklarında eylem hazırlığında oldukları şeklinde bilgiler bulunan, aralarında İstanbul'da sorumlu düzeyde kişilerin de yer aldığı şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Esenler, Şişli, Bağcılar, Bahçelievler, Maltepe, Sultanbeyli, Sancaktepe, Güngören, Beyoğlu, Pendik ve Ümraniye ilçelerindeki 20 adreste  

ve Kocaeli'nde bir adrese operasyon düzenleyen ekipler, F.Z, Y.S, M.K, İ.K, Y.K, İ.A, M.Ç, Ö.Y, S.U, Y.A, F.T, A.U, V.K, H.E, R.C.K, A.T, B.S. ile yabancı uyruklu A.W olmak üzere 18 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin ikamet ve araçlarında yapılan aramada çok sayıda dijital malzemeyle örgütsel doküman ele geçirildi. Ayrıca operasyonda yakalanan 10'u çocuk 14 yabancı uyruklu kişi, sınır dışı işlemleri için bölge polis merkezlerine teslim edildi.

ANKARA'DA 60 KİŞİ GÖZALTINDA

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen, terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyon kapsamında, aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 60 kişi gözaltına alındı.
İZMİR'DEKİ IŞİD OPERASYONUNDA GÜLEN'İN KİTAPLARI BULUNDU

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü IŞİD'e yönelik kent merkezi ve Menemen ilçesinde belirlenen 9 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Gözaltına alınan 8 zanlının terör örgütü adına çatışma bölgelerinde faaliyette bulundukları, IŞİD üyeleriyle irtibat halinde oldukları, zaman zaman çatışma bölgelerine gidip geldikleri ve kentte eylem hazırlığında oldukları ileri sürüldü. Zanlıların adreslerinde yapılan aramada çok sayıda örgütsel döküman ile bir av tüfeği ve bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Şüphelilerin evlerinde FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e ait kitapların da bulunması dikkati çekti.
ADIYAMAN MERKEZLİ 5 İLDE IŞİD OPERASYONU: 10 GÖZALTI

Adıyaman merkezli 5 ilde polis tarafından terör örgütü IŞİD'e yönelik çok sayıda adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 kişi gözaltına  

alındı.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, Özel Harekat polisleri eşliğinde terör örgütü IŞİD'e yönelik Adıyaman merkezli İstanbul, Samsun, Manisa, ve Gaziantep'te çok sayıda adrese şafak vakti eş zamanlı baskın yaptı. Yapılan baskınlarda bazı evlerde kapılar, Özel Harekat polisleri tarafından koçbaşı ile açıldı. Evlerinde arama yapılan ve bazı örgütsel doküman ele geçirilen 10 kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheliler sorgulanmaya başlandı. Ayrıca Adıyaman ve İlçelerde Suriye uyruklu ailelerin yaşadığı 84 adreste IŞİD ve diğer terör örgütlerine yönelik kimlik sorgulaması yapıldı.

KONYA'DA 75 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

Konya'da terör örgütü IŞİD'e yönelik yapılan soruşturma kapsamında 75 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Bugün eş zamanlı yapılan operasyonda 30'un üzerinde kişinin gözaltına alındığını ve operasyonun devam ettiği öğrenildi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından terör örgütü IŞİD'e yönelik yapılan soruşturma kapsamında 75 kişi hakkında gözaltı kararı alındı. Bunun üzerine Konya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Özel Harekat Polisi eşliğinde bugün sabah saatlerinde daha önce belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 30'un üzerinde kişi gözaltına alınırken, operasyonun devam ettiği belirtildi. Şüphelilerin, örgüte lojistik destek sağladığı ve Suriye gidip- gelerek örgütle temasa geçtikleri ileri sürüldü.

ESKİŞEHİR'DE FETİH EL ŞAM'A OPERASYON

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Özel Harekat Şubesi ekipleri, kent merkezinde belirlenen 9 eve operasyon düzenledi. Operasyonda terör örgütü Fetih El Şam üyesi oldukları iddiasıyla 9 kişi gözaltına alındı. Zanlıların, emniyetteki işlemleri sürüyor.

BURSA'DA 46 KİŞİ GÖZALTINDA

Bursa'da IŞİD terör örgütüne yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda çoğunluğunu yabancı uyrukluların oluşturduğu 46 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından IŞİD terör örgütüne yönelik Bursa'nın Nilüfer, Osmangazi, Yıldırım, Gürsu ve Orhaneli ilçelerinde 9 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonlarda çoğunluğunu yabancı uyruklu şahısların oluşturduğu 46 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet yetkilileri, operasyonla ilgili gelişmeler hakkında bilgi verileceğini açıkladı.

BİNGÖL’DE 10 GÖZALTI

Bingöl'de, terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığıca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, kent merkezinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda IŞİD üyesi oldukları iddiasıyla 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

ELAZIĞ'DA 12 GÖZALTI

Elazığ'da terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince terör örgütü IŞİD'e yönelik yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen 16 şüphelinin yakalanması için kent merkezi ve ilçelerde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda yakalanan 12 kişi, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. Diğer 4 kişinin yakalanmasına çalışılıyor.

beylikdüzü gnl tabela

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV