banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

08 Mayıs 2024 Çarşamba

Benzin ve motorine indirim geliyor

Türkiye AKP'ye karşı ayakta

Hırsız var, Hükümet istifa sloganlarıyla birçok ilde eylemler düzenleniyor.

25 Şubat 2014 Salı 20:31
Türkiye AKP'ye karşı ayakta
banner304
Türkiye AKP'ye karşı ayakta
Hırsız var, 'Hükümet istifa sloganlarıyla birçok ilde eylemler düzenleniyor.

Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'ın internete servis edilen ses kayıtları sokaklarda yankı buluyor. Sosyal medya, forumlar ve demokratik kitle örgütlerinin çağrıları üzerine 'Hırsız var', 'Hükümet istifa' sloganlarıyla birçok ilde eylemler düzenleniyor.

Başbakan Erdoğan'ın ses kayıtlarının yayımlanmasının ardından AKP'nin kurduğu yolsuzluk ve talan
düzenini protesto eden halk bu akşam tüm yurtta sokağa çıkıyor.
Kadıköy'de polis müdahalesi

Kadıköy'de düzenlenen protesto yürüyüşüne polis müdahale etti.

KADIKÖY'DE POLİS MÜDAHALESİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından Kadıköy Altıyol Meydanı'nda toplanan yaklaşık 500 kişilik grup Bahariye Caddesi üzerinden bir yürüyüş gerçekleştirdi. Grup zaman zaman "Her yer rüşvet, her yer yolsuzluk" şeklinde slogan attı. Rıhtım Caddesi'ne gelen grup tekrar geri dönerek Altıyol Meydana geldi. Söğütlüçeşme Caddesi üzerinden Ak Parti İlçe binasına yürümek isteyen gruba polis müdahale etti. TOMA'dan sıkılan tazyikli su, biber gazı ve boyalı plastik mermi ile müdahale edilen grup ara sokaklara kaçtı. Polis ve göstriciler arasındaki gerginlik sürüyor.
İstanbul 'da ayrıca Bakırköy, Kartal, Maltepe, Okmeydanı, Sarıyer ve Sarıgazi’de de eylemler düzenleniyor. İstanbul'daki protestolarla eş zamanlı olarak Ankara Kennedy Caddesi, İzmir Cumhuriyet Meydanı ve Eskişehir'de bir araya gelen gruplar da protesto gösterisi gerçekleştiriliyor.
TRABZON'DA YÜRÜYÜŞ VE BASIN AÇIKLAMASI

Öte yandan Trabzon'da da Trabzon Dayanışma Platformu üyeleri, internet kısıtlamaları, MİT ve HSYK yasalarıyla memurların özlük haklarına ilişkin düzenlemeleri protesto amacıyla yürüyüş düzenledi. Merkez Postane önünde toplanan yaklaşık 200 kişilik grup, hükümet aleyhine sloganlar atarak Atatürk Alanı'nı kadar yürüdü. Konuşmaların ardından gösteriye katılanlar, hükümet aleyhine sloganlar attıktan sonra olaysız dağıldı.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV