banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Türkiye Yüzyılı vurgusu

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Sayın Burak Dağlıoğlu, 24 TV ekranlarında canlı olrak yayınlanan Platin İş Kitapları Ödülleri 2023 töreninde konuştu. Burak Dağlıoğlu, "Bu yıl, ülkemizde bütün etkinlikler için özel bir yıl.

23 Kasım 2023 Perşembe 09:02
Türkiye Yüzyılı vurgusu
banner304
 Türkiye Yüzyılı vurgusu
Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Sayın Burak Dağlıoğlu, 24 TV ekranlarında canlı olrak yayınlanan Platin İş Kitapları Ödülleri 2023 töreninde konuştu. Burak Dağlıoğlu, "Bu yıl, ülkemizde bütün etkinlikler için özel bir yıl. Bütün çalışmalarımızı "Cumhuriyetimizin 100. yılı" vurgusuyla yürüttük." dedi.

Türkiye'nin En Dinamik Aylık Ekonomi ve İş Dünyası Dergisi Platin tarafından verilen Platin İş Kitapları Ödülleri 2023 sahiplerini buluyor. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu konuştu.
"Bu yıl ülkemizdeki bütün etkinlikler için özel bir yıl. Cumhuriyetimizin 100. Yılı vurgusuyla çalışmalarımızı yürüttük. Sene sonuna kadar aynı motivasyonla devam edeceğiz. Türkiye geçtiğimiz yüzyılda dünyadaki ilk 20 ekonomi arasına girdi, dünyada önemli bir bölgesel merkez haline geldi, önemli bir ihracatçı ülke haline geldi" diye konuşan Dağlıoğlu, Önümüzdeki yüzyıla da Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılına giriyor. nümüzdeki yüzyıl için hedeflerinin olduğunu, dünyanın ilk 10 ekonomisinden birisi olmak istediklerini vurguladı. Dağlıoğlu "Buna ulaşırken Türkiye'nin bu bölgesel merkez olma rolünü daha öteye taşıyarak Türkiye'yi küresel bir ekonomik güç merkezi yapmak için kararlıyız." ifadelerini kullandı.


Platin İş Kitapları Ödülleri 2023 sahiplerini buldu
Burak Dağlıoğlu, "Türkiye Yüzyılı'nı yatırım yüzyılına dönüştürmek için kararlıyız. Bu büyüme, tabi ki sürdürülebilir olacak, yeşil olacak, karbonsuz olacak. Bu ilkelere bağlılığımızı sürdüreceğiz. Bunları gerçekleştirirken en büyük rol özel sektörümüze düşüyor, iş dünyamıza düşüyor, girişimcilerimize düşüyor" açıklamasında bulunurken, İş Kitapları Ödülleri'ni iş dünyasına referans olma, ilham verme ve girişimcilere bir ufuk verme adına her zaman kıymetli bulduğunun altını çizdi. Dağlıoğlu "Daha önceki yıllardaki ödül törenlerinde de bunu sıklıkla atıfta bulunduk." dedi.

Platin İş Kitapları Ödülleri 2023... Türkiye'nin ekonomik istikrarına vurgu
Cumhuriyetin 100. Yılındaki ödül töreninde de, Türkiye Yüzyılı'na girerken bugünkü ödüllerin ayrı bir anlamı olduğunu dile getiren Dağlıoğlu, "Bu akşamki ödül töreninde yine özel bir katılım var aslında. Çok kıymetli Sayın Ticaret Bakanımız bizlerle beraber. Kendisi de bu iş dünyası kitapları kütüphanesine, külliyatına önemli katkılarda bulunmuş bir isim. Bu bağlamda da bu akşamki ödül töreninin çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Şuna mutlaka değinmek lazım. Bütün eserler çok kıymetli. Eminim ki jüri ödülü alacak kişileri seçerken çok zorlanmıştır. Külliyata katkı sağlayan, aday gösterilen herkesi tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.




Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: Türkiye Yüzyılı Vurgusu

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV