banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Vali Mutlu'dan 'Gezi' tweetleri

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Gezi Parkı ile ilgili tweet attı.

09 Haziran 2013 Pazar 09:29
Vali Mutlu'dan 'Gezi' tweetleri
banner266
Vali Mutlu'dan 'Gezi' tweetleri
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Gezi Parkı ile ilgili tweet attı.

Mutlu, "Günlerdir Gezi Parkı'nda duran bizim ülkemizin insanları ve gençlerine gecikmiş selamlarımızı iletiyorum. Sabahınız huzurlu olsun, merhaba" dedi.

Gezi Parkı 13'üncü gününe uyanırken İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu sabahın erken saatlerinde Gezi Parkı ile ilgili sosyal paylaşım sitesi twitter'dan mesajlar yayınladı. Mutlu Gezi Parkı ile ilgili ilk olarak "İki saat uyudum ve uyuyamadım. Sıcak yatakları yerine Gezi Parkı'nda yatan bu ülkenin gençlerine selam vermek için ayaktayım" dedi.

Mutlu Gezi Parkı ile ilgili tweetlerinde şunlara yer verdi:

"Kendilerini sadece özgür birey, partiler üstünde yurttaş, hiç kimsenin peşinde olmayan, kendi düşüncelerinin savunucusu görenleri selamlıyorum."

"Günlerdir Gezi Parkı'nda duran bizim ülkemizin insanları ve gençlerine gecikmiş selamlarımızı iletiyorum. Sabahınız huzurlu olsun, merhaba."

"Her türlü olumlu olumsuz değerlendirme dışında, bizim insanımızla, gencimiz de konuşmanın ötesinde hiç bir şeyin önemli olmadığına inanıyorum."

"Anlaşsak da anlaşmasak da bizim birbirimizle dertleşmek, birbirimizin gözüne insanca ve adaletle bakmamız şarttır, her fert değerli ve özeldir."

"Her türlü eleştiriye açık bir sohbeti Gezi Parkı'nın kendini sadece özgür birey,yurttaş olarak tanımlayan gençleriyle yapmak istiyorum.

Gençler,Gezi parkında kuş sesleri,ıhlamur kokusu ve arı vızıltısıyla huzurlu bir sabah varmış doğru mu?Aranızda olmak isterdim."


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV