banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

ARGEMin Gençlerin Eserleri Büyüledi.

Arnavutköy Belediyesi Gençlik Merkezi (ARGEM) açıldı. Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın açılış kurdelasını kestiği ARGEM’in açılışında öğrencilerin yapmış olduğu gösteriler izleyenlerden büyük beğeni topladı.

17 Mayıs 2011 Salı 14:48
ARGEMin Gençlerin Eserleri Büyüledi.
banner264
ARGEMin Gençlerin Eserleri Büyüledi.
Arnavutköy Belediyesi Gençlik Merkezi (ARGEM) açıldı. Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın açılış kurdelasını kestiği ARGEM’in açılışında öğrencilerin yapmış olduğu gösteriler izleyenlerden büyük beğeni topladı.


Arnavutköy Belediyesi’nin gençlere yönelik olarak hizmete açtığı ücretsiz kültür sanat eğitimi verilen Gençlik Merkezi (ARGEM)’in açılışına öğrencilerin yanı sıra velilerle birlikte bine yakın vatandaş katıldı. ARGEM’li öğrencilerin müzik ve tiyatro gösterileriyle renklenen açılışa Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın yanı sıra, AK Parti İstanbul Milletvekili Halide İncekara, AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner, Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Dede ve vatandaşlar katıldı.
“Arnavutköylüye Yapılan Yatırım Geleceğe Yatırımdır”
Açılış töreni için hazırlanan kürsüde bir konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, ARGEM’i hizmete geçirmekle amaçlarının gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak, kültür ve sanatla iç içe yetişmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Vatandaşlardan da bu hizmete sahip çıkmalarını isteyen Başkan Baltacı, ARGEM’de yetişecek öğrencilerin derslerinde de başarılarını sürdürmeleri için okul derslerini de ücretsiz olarak verdiklerini söyledi. Daha sonra söz alan İstanbul Milletvekili Hadide İncekara Arnavutköy’de yapılan yatırımları görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuşmaların ardından ARGEM müzik kulübü öğrencilerinden oluşan koronun sunduğu müzik eşliğinde program devam etti. Son olarak sahne alan ARGEM tiyatro öğrencileri de iki güzel oyun sergileyerek almış oldukları eğitimi sahneye taşımış oldular.
Arnavutköy’ün Sanatçı Gençleri
Konuşmaların ve gösterilerin ardından ARGEM’in fotoğraf ve resim öğrencilerinin çalışmalarının sergilendiği alanı gezen protokol ve misafirler, öğrencilerle de bir süre sohbet etti. Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, İstanbul Milletvekili Halide İncekara’ya ARGEM hizmet binasını ve sergi alanını gezdirerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sunulan ikram eşliğinde sergi alanını gezen vatandaşlar ve öğrenci velileri ARGEM’in bölge gençliğinin eğitimine katkısını ifade ettiler 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV