banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Arnavutköy Belediyesi Saraybosnada

Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenen Avrupa’nın en büyük yerel yönetimler fuarı olan NALAS NEXPO 2011 başladı.

13 Mart 2011 Pazar 02:07
Arnavutköy Belediyesi Saraybosnada
banner264
Arnavutköy Belediyesi Saraybosnada
Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenen Avrupa’nın en büyük yerel yönetimler fuarı olan NALAS NEXPO 2011 başladı. Organizasyonun Türkiye ayağından sorumlu Marmara Belediyeler Birliği’nin “Balkanların Kalbinde Yerinizi Alın” sloganıyla akın akın Bosna Hersek’in yolunu tutan Türk belediyeler, Saraybosna’ya destek olmanın yanında, ilçelerinin, şehirlerinin ve ülkelerinin tanıtımını yapma imkânı da buldu.

Güney – Doğu Avrupa Yerel Yönetim Birlikleri Ağı (NALAS) tarafından düzenlenen ‘NALAS NEXPO 2011 Belediyecilik Fuarı, Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da başladı. 1984 yılında Kış Olimpiyatları’nın düzenlendiği görkemli salonda açılan yaklaşık bin katılımcının yer aldığı fuara Marmara Belediyeler Birliği üyesi çok sayıda belediyenin yanı sıra Çin”in başkenti Pekin ile Balkanlar’daki Arnavutluk, Moldova, Bosna- Hersek, Kosova, Slovenya, Makedonya, Romanya, Sırbistan, Karadağ’dan belediyeler ve bölgesel iş kurumlarının ve Avrupa kurumlarının temsilcileri katıldı.

Türk Lokumu Beğenildi
Güney – Doğu Avrupa’nın belediye başkanları ve belediyelerine, yenilikçi yaklaşımlar sunma, sosyal katılımcılık, enerji verimliliği, kentsel planlama ve kardeş şehircilik gibi önemli konuları görüşme fırsatı sunan fuarda, Arnavutköy Belediyesinin standı büyük ilgi gördü.  Arnavutköy Belediyesi yetkililerince ziyaretçilere ikram edilen Türk lokumu özellikle yabancı ziyaretçiler tarafından çok beğenildi. Arnavutköy Belediyesi standında  ayrıca İngilizce ve Boşnakça hazırlanmış tanıtım broşürleri ve cd’leri de bulunuyor. Yabancı konuklar mehteranlarla fotoğraf çektirmek için sıraya girerken, marşları izleyen bazı Boşnaklar, gözyaşlarını tutamadı.

Oğul İzzetbegoviç Standları Dolaştı
Belediyecilik alanında yapılan çalışmaları yakından inceleyen fuar ziyaretçileri, yetkililerden projelerle ilgili detaylı bilgiler de aldı. 2 gün devam edecek fuar kapsamında düzenlenen panellerde, kentler arasındaki işbirliklerinin güçlendirilmesinin, dünya barışı için önemi vurgulanacak. Bosna’nın efsane lideri Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç’in oğlu Boşnak Lider Bakir İzzetbegoviç de birçok Bosna Hersekli gibi, standları ziyaret edenler arasındaydı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV