banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Arnavutköy Gençlik ve Spor Festivali Başlıyor.

Arnavutköy Belediyesi on gün sürecek uluslarası bir festivale ev sahipliğine hazırlanıyor

12 Mayıs 2011 Perşembe 18:12
Arnavutköy Gençlik ve Spor Festivali Başlıyor.
banner265
Arnavutköy Gençlik ve Spor Festivali Başlıyor.


Arnavutköy Belediyesi on gün sürecek uluslarası bir festivale ev sahipliğine hazırlanıyor. Hemen her gün bir çok etkinliğin sergileneceği festival 19 Mayıs günü başlayıp, 29 Mayıs’ta sona erecek. Festival kapsamında yabancı gösteri ve müzik gruplarının yanı sıra Türkiye’den de bir çok ünlü isim sahne alacak.

Arnavutköy Belediyesi yaz etkinliklerinden ilkini başlatıyor. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı günü kortej yürüyüşü ile başlayacak festivale Yunanistan, Bosna Hersek ve Romanya’dan da göstericiler katılacak. Arnavutköy Belediyesi Engelli Mehteran Takımı’nın mehter gösterisiyle başlayacak etkinlikte bir de şöhretler maçı düzenlenecek. Akşam saatlerinde Shaman Of The Dans grubunun dans gösterilerileri ile ilk gün programları tamamlanacak.
Arnavutköy On gün boyunca Coşacak
On gün boyunca sürecek etkinliklerde Arnavutköy’deki il ve ilçe dernekleri de kendi düzenledikleri programlarla festivale renk katacak. Festival kapsamında engelliler gösteri maçı, atletizm yarışmaları, okçuluk yarışmaları da gerçekleştirilecek. Sazlıdere Barajı’nda balık tutma yarışmaları da düzenlenerek ilçedeki avcılar ve atıcılar dernekleriyle de organizeli programlar gerçekleştirilecek. Festival kapsamında ayrıca, masa tenisi yarışmaları, sinema gösterimi, güreş müsabakaları, aşıklar şöleni, badminton müsabakaları, uçurtma şenlikleri, bisiklet ve nostalji yarışmaları da düzenlenecek. Festival de Pinhani, Uğur Işılak ve Bedirhan Gökçe’de Arnavutköylülere konser verecek.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV