banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Arnavutköyde 23 Nisan Coşkusu Yaşandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Arnavutköy’de düzenlenen törenlerle coşku içinde kutlandı.

26 Nisan 2011 Salı 01:15
Arnavutköyde 23 Nisan Coşkusu Yaşandı
banner322
Arnavutköyde 23 Nisan Coşkusu Yaşandı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Arnavutköy’de düzenlenen törenlerle coşku içinde kutlandı.

Arnavutköy’de düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ilk olarak çocukların büyüklerin makamlarına temsili olarak oturmalarıyla başladı. Arnavutköy Belediye Başkanlığı’nı Şehit Onbaşı Murat Şengöz İlköğretim Okulu idarecileri Sadık Aksoy, Hüseyin Bağcı ve 7. sınıf öğrencilerinden Büşra Kiraz, Güler Güzgün ve Elif Kıran ziyaret etti. Öğrencilerden Büşra Kiraz’ın belediye başkanlığı makamına oturmasının ardından Başkan Haşim Baltacı, “Ben bugün sizin özel kaleminiz olarak talimatlarınızı bekliyorum” dedi. Başkan Büşra Kiraz, eğitim ve çevre konularına daha fazla önem verilmesi gerektiğini belirttiği konuşmasının ardından Haşim Baltacı çevre ve temizlik konularında ilçede yapılan çalışmaları anlattı.

Arnavutköy Hasan Doğan Stadında Toplandı

İlçe genelindeki protokol makamlarında gerçekleştirilen törenlerin ardından tüm Arnavutköy Cumhuriyet Meydanında çelenk töreninde bir araya geldi. Burada düzenlenen törene, Arnavutköy Kaymakamı Hürrem Aksoy, Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Garnizon Komutanı Albay İlhami Keleş, siyasi parti ve dernek temsicileri, okul müdürleri, askeri ve mülki erkan ile daire amirleri katıldı. Anıta çelenklerin konulmasının ardından, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Buradaki programın ardından asıl kutlamaların yapılacağı Arnavutköy Hasan Doğan Stadına geçildi. Çeşitli okullardan yaklaşık bin öğrencinin katılımıyla gösterilerin gerçekleştirildiği tören, Arnavutköy Kaymakamı Hürrem Aksoy, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve Garnizon Komutanı Albay İlhami Keleş'in öğrenci ve velilerle birlikte protokolün bayramını kutlamasıyla başladı.

Gösteri Uçuşu Beğenildi

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Dede kürsüye geldi. Tüm çocukların bayramını kutlayarak başladığı konuşmasını günün anlam ve önemini anlattığı konuşmasıyla devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Dede'den sonra hepbir ağızdan söylenen Öğrenci Andı’nın ardından okunan şiirler ve konuşmaların akabinde anasınıfı öğrencileri rengarenk kostümleri ile törene katılan velilere ve protokole hazırladıkları gösterilerini sundular. Bu sırada geçtiğimiz yıl düzenlenen SBS sınavlarında başarılı olan öğrencileri Arnavutköy semalarında uçuran Özel Top Air Uçuş Okulu gösteri uçağı Hasan Doğan Stadı üzerinde akrobasi gösterisi yaptı.Anaokulu öğrencilerinin gösterilerinin ardından ilçe genelinde düzenlenen 23 Nisan konulu şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerin şiirlerinin yanı sıra yine ilçe genelinde yapılan Halk Oyunların yarışmasında dereceye giren ekipler halk oyunları gösterilerin sergilediler. 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV