banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Arnavutköye Bahar Geldi

Arnavutköy Belediyesi ilçenin dört bir yanını gül bahçesine çevirdi. İlçedeki önemli yollar, refüjler, kavşak noktaları ve parkları, mevsimine uygun yüzlerce çeşit gülle süsleyen belediye toplamda 630 bin çiçek ve gül dikti.

16 Şubat 2011 Çarşamba 20:51
Arnavutköye Bahar Geldi
banner265
Arnavutköye Bahar Geldi
Arnavutköy Belediyesi ilçenin dört bir yanını gül bahçesine çevirdi. İlçedeki önemli yollar, refüjler, kavşak noktaları ve parkları, mevsimine uygun yüzlerce çeşit gülle süsleyen belediye toplamda 630 bin çiçek ve gül dikti.
İstanbul’un doğal güzellikleri ile ön plana çıkan ilçesi Arnavutköy, hızlı bir şehirleşme dönemini de birlikte yaşıyor. Şehirleşmeyle birlikte meydan, park ve bahçe düzenlemelerine büyük önem veren Arnavutköy Belediyesi, ilçeyi yüzbinlerce çiçekle süsledi. Şehrin hemen hemen tüm orta refüj, kavşak, park ve bahçelerine yüzlerce değişik renk ve şekilde çiçek diken belediye, merkezde yer alan Fatih Caddesi üzerine diktiği 85 adet palmiye ağacı ile de bambaşka bir görüntüye kavuştu.
Arnavutköy Çiçek Açtı
Arnavutköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yaklaşık üç aylık bir sürede gece gündüz demeden yapılan çalışmalar sonucu şu ana kadar 20 bin değişik renklerde gül, 612 bin de mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştirildi. İlçedeki parklara 50 bin m² rulo çim serimi gerçekleştiren park ve bahçeler ekipleri, çocuk oyun alanlarına da 3 bin m²’lik kauçuk serdi. Yine aynı parklara 5 bine yakında ağaç dikildi. İlçenin şehir merkezine giden ana arterlerde süsleme sanatıyla ve isim yazarak oluşturulan çiçek dikimi yola görsel bir güzellikte kazandırmış oldu. Aynı müdürlük ilçedeki bütün camii, okul ve kamu kurumlarının bahçe ve çevre düzenlemesini de gerçekleştiriyor. Mevsimine göre bütün ağaçların budama işlemleriyle birlikte, ilçe genelinde yeni yapılan parklarla birlikte bütün park ve oyun gruplarının tamir ve bakımı da aynı birim tarafından gerçekleştiriliyor. Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, ilçenin doğal güzelliğini koruma ve kollama görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını, bunun yanısıra "içi dışı bir güzel" Arnavutköy için çalışmalarına gece gündüz devam edeceklerini söyledi.
60 Bahçıvana Sertifika Verildi
Arnavutköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi Ağaç A.Ş ile ortaklaşa düzenledikleri Bahçıvanlık Kursu ile de 60 kursiyere 8 gün boyunca uygulamalı eğitim vermiş ve kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle teslim edilmişti. Ayrıca Toplum Yararına Çalışma programı çerçevesinde 200 kişiye iş istihdamı da aynı müdürlük içerisinde değerlendirilmişti.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Anahtar Kelimeler: Arnavutköye Bahar Geldi

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV