banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Belediyeden 4 Bin Öğrenciye Yardım

Arnavutköy Belediyesi ilçede ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik yardım kampanyalarına devam ediyor.

22 Mart 2011 Salı 09:13
Belediyeden 4 Bin Öğrenciye Yardım
banner264
Belediyeden 4 Bin Öğrenciye Yardım
Arnavutköy Belediyesi ilçede ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik yardım kampanyalarına devam ediyor. Belediye ilköğretim öğrencisi 4 bin öğrenciye mont ve kaban hediye etti.
Sosyal projeleriyle dikkat çeken Arnavutköy Belediyesi ilçede yardıma muhtaç 4 bin öğrenciye mont ve bot hediye etti. Okul idaresi ile koordineli olarak yürütülen çalışma sonucunda belirlenen öğrencilere hediyeleri teslim edildi. İlçede yer alan 45 ilköğretim okuluna belediye tarafından teslim edilen bot ve montlar okul idaresi tarafından öğrencilerin vücut yapısına uygun olarak dağıtıldı.
Eğitime Destek Projeleri Devam Ediyor
Arnavutköy Belediyesi daha öncede 13 bin ortaöğretim öğrencisine kırtasiye yardımında bulunmuştu. Belediye, ilçe genelinde kampanyaya dönüşen “Akıllı Sınıf” projesine de destek veriyor. Ayrıca Arnavutköy Belediyesi tarafından kurulan ARGEM (Arnavutköy Gençlik Merkezi) merkezlerinde ilk ve ortaöğretim öğrencilerine kültür sanat derslerinin yanı sıra okul dersleri ve YGS konuları ücretsiz olarak anlatılıyor.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV