banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Fidanlar Toprakla Okul Bahçeleri Yeşille Buluşuyor.

Arnavutköy Belediyesinin başlatmış olduğu “Fidanlar Toprakla, Okul Bahçeleri Yeşille Buluşuyor” kampanyasına Haraççı İMKB İmam Hatip Lisesinde start verildi.

11 Nisan 2011 Pazartesi 02:20
Fidanlar Toprakla Okul Bahçeleri Yeşille Buluşuyor.
banner266
Fidanlar Toprakla Okul Bahçeleri Yeşille Buluşuyor.
Arnavutköy Belediyesinin başlatmış olduğu “Fidanlar Toprakla, Okul Bahçeleri Yeşille Buluşuyor” kampanyasına Haraççı İMKB İmam Hatip Lisesinde start verildi.
Arnavutköy Belediyesinin düzenlemiş olduğu “Fidanlar Toprakla, Okul Bahçeleri Yeşille Buluşuyor” kampanyasının ilki Haraççı İMKB İmam Hatip Lisesi’nde gerçeğe dönüştü. İlçe protokolünden başta Kaymakam Hürrem Aksoy olmak üzere Garnizon Komutanı Albay İlhami Keleş Belediye Başkanı Haşim Baltacı, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Otman ve şube müdürleri ile birlikte öğrenciler katıldı.
5 Milyon Ağaç Kurtarıldı
Haraççı İMKB İmam Hatip Lisesinde yapılan törende törene ev sahipliği yapan lise müdürü Veli Şeker; “Bu kampanya öğrencilerimize ağaç ve doğa sevgisinin aşılanmasında doğayı koruma bilincinin aşılanması çok katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu vesileyle Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’ya ve Park Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı da, bu projenin tabiatın bir lütuf olduğunu onu en güzel şekilde kullanmanın en güzel şekilde muhafaza etmenin ve hakkını vermenin hepimizin en önemli vazifesi olması gerektiğinin altını çizdiği konuşmasına, “bizim ona ne kadar hassas davranırsak ne kadar ilgi gösterirsek onunda bize o denli fedakarlıkta, o denli ikramda bulunur” şeklinde devam etti. Yıllarca tabiata hor ve hoyrat davranıldığını ifade eden Baltacı, “son on yıl içinde ağaçlandırma ve orman çalışmaları daha fazla dikkatli bir şekilde uygulanmaya başlanmış, geçtiğimiz dönemlerde ki eski kömür ocaklarının rehabilite edilip tekrar eski hüviyetine kavuşturulması çalışmaları çerçevesinde yaklaşık 5 milyon ağaç bu bölgede dikilmek sureti ile orman niteliğine geri döndürülmüştür” dedi. Program protokolün birer fidan dikerek kampanyaya start verişiyle devam etti. Öğrencilerde kampanya kapsamında birer fidan dikti ve liseli öğrencilerin folklor gösterileriyle program sona erdi. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV