banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İkiz Bebeklerin Bisiklet Selesinde Avrupa Macerası

Sofia ve Maelle henüz iki yaşında ama onlar bisiklet selesinde 5 bin kilometrelik yolu tepiyorlar

14 Nisan 2011 Perşembe 00:07
İkiz Bebeklerin Bisiklet Selesinde Avrupa Macerası
banner311
İkiz Bebeklerin Bisiklet Selesinde Avrupa Macerası
Sofia ve Maelle henüz iki yaşında ama onlar bisiklet selesinde 5 bin kilometrelik yolu tepiyorlar. Fransa’dan uçakla İstanbul’a gelen Lionel ve Maud çifti yanlarında getirdikleri özel bisikletleri ve ikizlerini taşımak için bisiklet arkasına ilave ettikleri bebek selesi ile Fransa’ya kadar sürecek bir yorucu yolculuğu gerçekleştiriyorlar. İstanbul Sarıyer’den başladıkları bisiklet yolculuğunun ikinci gününde Arnavutköy’e ulaşan çifte ve çocuklara Arnavutköy Belediyesi yetkilileri yakın ilgi gösterdi.


Lionel Breduillieard (31) ve Maud Ducarre (30) Fransız çift henüz 21 aylık ikiz bebekleri Sofia ve Maelle ile birlikte İstanbul’dan Fransa’ya kadar yaklaşık 5 bin km’lik bir yolu bisikletleriyle geçecekler. Anne Maud Ducarre, “Biz her zaman çocuklarımızla birlikte seyahat etmeyi istiyorduk” diyor. EuroVelo (Avrupa Bisiklet Yolu Ağı) projesi gönüllüsü olarak ve bir ücret talep etmeden, kendi hayallerini gerçekleştirme doğrultusunda bu seyahate çıktıklarını ifade ediyor.
Belediye Tesislerinde Konakladılar
Uçakla geldikleri İstanbul’dan Fransa’ya dönüş hazırlıklarını tamamlayan çift, bisikletlerinin arka tekerlerine monte edilmiş seleleriyle birlikte Sarıyer’den Fransa’ya start verdiler. İkiz bebeklerini selelerinde uyutarak yolculuk eden çift akşam saatlerinde ise buldukları konaklama yerlerinde çadır açarak geceyi geçirecekler. Yolculuğun ikinci gününün ardından Arnavutköy ilçesine varan çifti burada belediye yetkilileri karşıladı. Belediyenin spor tesisleri misafirhanesinde ağırlanan çiftin sarışın ikiz bebekleri Sofia ve Maelle ise yetkililerin ilgi olga odağı oldu. Misafirhanede duş ve yemek ihtiyaçları karşılanan çift gördükleri ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bir gece belediye tesisinde konaklayan çift ertesi gün uzun yolculuklarına devam etmek için yola çıktılar.
Yolculuk 5 Ay Sürecek
Maceracı Fransız çift, İstanbul’dan başladıkları yolculuklarına Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Hırvatistan, Macaristan, Slovakya, Avusturya, Almanya, İsviçre ve nihayetinde Fransa’da son verecek. Bilgisayar operatörü Lionel, böyle bir yolculuğu her türlü riske rağmen gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyacaklarını ifade ederken, henüz 21 aylık ikiz kız bebekleri için dedelerinin endişeler taşıdığını ancak, yolculuğun sonunda büyük mutluluk yaşayacaklarını ifade ediyor. Çift yolculuğu 5 ay gibi bir sürede bitirmeyi hedefliyor. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV