banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İstanbul Valisi Arnavutköy de

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Arnavutköy Belediye Başkanı’nı makamında ziyaret etti.

20 Mayıs 2011 Cuma 00:45
İstanbul Valisi Arnavutköy de
banner264
İstanbul Valisi Arnavutköy de
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Arnavutköy Belediye Başkanı’nı makamında ziyaret etti. Arnavutköy genelinde bir dizi görüşmeler ve ziyaretler yapmak üzere ilçeye gelen vali, başkanın yanı sıra Arnavutköy Kaymakamı Hürrem Aksoy’la ve muhtarlarla görüştü.

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’yı Taşoluk Hizmet Binası’nda ziyaret eden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu kapıda karşılayan Başkan, Arnavutköy haritası önünde ilçe coğrafyası hakkında ayrıntılı bilgi verdi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya, Vali Yardımcısı Emin Alıcı, Arnavutköy Kaymakamı Hürrem Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Dede ve vali yardımcıları ile birlikte kalabalık bir heyetle gerçekleşen ziyaret yaklaşık bir saat sürdü.
Yeni Hükümet Binası Yapılacak
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya verdiği brifingde Başkan Baltacı, 3. Boğaz Köprüsü ve İstanbul Kanal Projesi ile Arnavutköy’ün öneminin kat be kat arttığını ifade ettiği konuşmasında ilçe planlaması hakkında da ayrıntılı bilgi verdi. Arnavutköy’ün geniş bir sahil şeridine sahip olduğunu ifade eden Başkan Baltacı, coğrafi açıdan İstanbul’un 4. büyük ilçesi olduklarını da söyledi. Arnavutköy’e üniversitelerin kurulması için çalışmaların yapıldığını, Arnavutköy’de geniş spor alanlarının da ayrıldığını da ifade etti. Arnavutköy’ün yeni ve büyük bir yönetim binasına ihtiyacı olduğunu dile getiren Başkan Baltacı, Taşoluk Yeşil Camii’nin kıble yönünde yaklaşık 85 bin M²’lik alanda içinde tüm yönetim birimlerinin olduğu bir hükümet binası için proje çalışmalarının hazırlandığı, bu projelerin TOKİ tarafından gerçekleştirilmesi için görüşmelerin devam ettiğini bilgisini de verdi. Başkan Baltacı bu projelerin ve bir çok projenin profesyonel anlamda gerçekleşmesi için Bilgi Üniversitesi ile ortak çalışmalar yaptıklarını, yapılan bu çalışmaların Rotterdam Mimarlık Bienali kapsamında değerlendirildiğini, Sao Paulo ve Rotterdam Belediyelerinde yapılan çalışmaların aynısını Arnavutköy için gerçekleştirilmeye çalışıldığını da dile getirdi. Bu çalışmalarla amaçlarının bütün eski belde merkezlerinde cazibe alanları oluşturmak olduğunu dile getiren Başkan Baltacı, tescilli tarihi eserlerle ilgili olarak ta İl Özel İdaresi ile ortak çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getirdi.
Şehir Stadı Yapılacak
Belediyenin yapmış olduğu sosyal projelerden de söz eden Başkan Baltacı, Arnavutköy Gençlik Merkezi (ARGEM)’in gençliğin sosyal ve sanatsal anlamda gelişmesi için yaptığı çalışmalardan bahsetti. Arnavutköy’de spor tesisi olarak eksikliklerin tamamlandığını dile getiren Başkan, ilçeye büyük bir şehir stadı yapmak için çalışmaların devam ettiği bilgisini de verdi. Atıksu çalışmalarının İSKİ ile ortaklaşa olarak yürütüldüğünü söyleyen Başkan Baltacı, önümüzdeki yıl sonuna kadar bu sorunun çözümünü gerçekleştireceklerine inandıklarını söyledi. İlçede tarım ve hayvancılığın önemli bir gelir kaynağı olduğunun altını çizen Baltacı, tarımla ilgili sorunların çözümü için Büyükşehir Belediyesi ile yapılan çalışmalar neticesinde belirli oranda yapılaşmaya izin vereceklerini ifade etti. Yaklaşık bir saat süren ziyaretin sonunda Başkan Baltacı, Vali Hüseyin Avni Mutlu’ya çini işlemeli porselen tabak hediye etti.

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV