banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

MİNİKLER GÜREŞ TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Arnavutköy Belediyesi Güreş Takımı 24-26 Haziran tarihleri arasında Kırıkkale’de düzenlenen minikler 12-13 yaş grubunda grekoromen stilde iki madalya aldı.

29 Haziran 2011 Çarşamba 12:46
MİNİKLER GÜREŞ TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU
banner267
MİNİKLER GÜREŞ TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU
Arnavutköy Belediyesi Güreş Takımı 24-26 Haziran tarihleri arasında Kırıkkale’de düzenlenen minikler 12-13 yaş grubunda grekoromen stilde iki madalya aldı. Ayrıca toplamda en fazla puan alan takım olarak grekoromen stil Türkiye Şampiyonu oldu.

Arnavutköy Belediyesi Güreş Takımı minik öğrencilerle Türkiye Şampiyonluğunu elde etti. En son 24- 26 Haziran tarihleri arasında Kırıkkale’de yapılan 12-13 yaş müsabakalarında 75 kiloda Celil Sever Türkiye üçüncülüğü alırken, 32 kiloda Berk Dinler Türkiye beşinciliğini kazandı.
50 Güreşçi İle Hazırlanıyorlar
Arnavutköy Belediyesi güreş takımı, 10-20 yaş arası 50 güreşçi ile maçlara hazırlanıyor. Hadımköy İlköğretim Okulu Spor Salonu'nda verilen eğitimlere özellikle okul öğrencilerinin ilgisi oldukça yoğun. İstanbul Bölge Güreş Antrenörü ve Milli Hakem Mehmet Pehlivanoğlu ve Beden Eğitimi Öğretmeni Abdullah Aydoğdu yönetiminde ders alan öğrenciler, okulla birlikte güreş eğitimi almaktan dolayı memnunlar. Bütün gençlerin en az bir spor dalıyla uğraşması gereğine değinen hocalar, ailelerin bu konuda çocuklara yol gösterici olması gereğine işaret ediyorlar.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV