banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Nevruz Coşkusu Arnavutköyde Yaşandı

Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası Nevruz Bayramı Arnavutköy’de coşku içerisinde kutlandı.

22 Mart 2011 Salı 09:15
Nevruz Coşkusu Arnavutköyde Yaşandı
banner312
Nevruz Coşkusu Arnavutköyde Yaşandı
Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası Nevruz Bayramı Arnavutköy’de coşku içerisinde kutlandı. İlçe protokolünün tam kadro hazır bulunduğu kutlamalara vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.
Tüm Türk dünyasında coşkuyla kutlanan, baharın müjdecisi Nevruz Bayramı Arnavutköy’de mülki ve yerel yöneticilerin tam kadro katıldığı programla kutlandı. Arnavutköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemine yönelik ilk konuşmayı Belediye Başkanı Haşim Baltacı yaptı. Başkan Baltacı baharın müjdecisi ve bereket ayı olarak nevruzun birlik ve beraberliğe de katkı sağladığını vurguladı. Başkanın ardından kısa bir konuşma yapan Arnavutköy Kaymakamı Hürrem Aksoy’da nevruzun birlik ve bütünlüğümüze katkı yapan önemli bir gün olduğunu ifade etti.
Nevruz Ateşinden Atladılar
Konuşmaların ardından öğrencilerin gösterilerine geçildi. Şehit Onbaşı Murat Şengüz İlköğretim okulu öğrencilerinin okuduğu nevruz duası ve şiirler sonrası yine aynı okulun anaokulu öğrencilerinin ront gösterilerine geçildi. Ardından Haraççı İmam Hatip Lisesi Mehteran takımının mehter gösterisi sunuldu. Halk oyunu gösterilerinin ardından tüm protokol nevruz ateşinden atlamak üzere salon dışına çıktı. Nevruz ateşinden ilk olarak Kaymakam Hürrem Aksoy atladı. Program protokolün nevruz ateşi üzerinden atlayıp, örs üzerinde demir dövmesinin ardından sona erdi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV