banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

ORDULULAR GAYE AKSU İLE COŞTU.

Arnavutköy Belediyesi Uluslararası Gençlik ve Spor Festivali’nin altıncı gününe Ordulular Gecesi damgasını vurdu.

28 Mayıs 2011 Cumartesi 16:53
ORDULULAR GAYE AKSU İLE COŞTU.
banner229
ORDULULAR GAYE AKSU İLE COŞTU.
Arnavutköy Belediyesi Uluslararası Gençlik ve Spor Festivali’nin altıncı gününe Ordulular Gecesi damgasını vurdu. Ünlü sanatçı Gaye Aksu’nun hayranı binlerce Ordulu sanatçının şarkılarıyla adeta kendinden geçti. Orduspor’a süper lig yolunda başarı dileklerinin seslendirildiği program gece geç saatlere kadar sürdü.


Ordu halk oyunları ekibinin folklor gösterisiyle başlayan Ordulular Gecesi Arnavutköylü Orduluların ve Arnavutköylülerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Ordulular’ın gecesine Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın yanı sıra Ak Parti Ordu Milletvekili ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Enver Yılmaz, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner, Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Sabri Çelebi, Ordu Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Bayrak’ta katıldı. Arnavutköy Ordulular Derneği Başkanı Yaşar Eşit açılış konuşmasında, programa katılan tüm Ordululalara ve Arnavutköylülere teşekkürlerini iletti. Ardından sahneye Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı çıktı. Baltacı, ülkemizin birlik ve bütünlüğümüze katkısı olduğuna inandığım bu tür programların ne kadar isabetli olduğu, sizlerin katılımından anlaşılıyor” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Arnavutköy Ordulular Derneği Başkanı Yaşar Eşit’e plaket sundu.
Gaye Aksu Rüzgarı Orduluları Coşturdu
Konuşmaların ardından Ordulu tanınmış söz yazarı Mehmet Gümüş sahne aldı. Ünü tüm Türkiye’ye yayılmış onlarca eseri bulan Mehmet Gümüş, bağlama eşliğinde seslendirdiği türkülerine alandaki kalabalık da eşlik etti. Mehmet Gümüş’ün ardından yine Ordulu Yasemin sahne aldı. Türk halk müziği eserlerini seslendiren sanatçı hareketli parçalarıyla da Orduluları coşturdu. Yasemin’in ardından alandaki kalabalığın hasretle beklediği aynı zamanda Ordulu olan ünlü sanatçı Gaye Aksu sahne aldı. Ordu ile özdeşleşmiş “Akkuş’un Gürgenleri” türküsü ile başlayan sanatçı birbirinden güzel şarkılarını hayranlarıyla paylaştı. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan sanatçıya Arnavutköylü Ordulular da eşlik etti. Gaye Aksu’nun şarkıları ile coşan kalabalık program sonuna kadar ünlü sanatçıyı yalnız bırakmadılar.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV