banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

SHAMAN OF THE DANS ARNAVUTKÖYÜ BÜYÜLEDİ.

Arnavutköy Belediyesi Uluslarası Gençlik ve Spor Festivali coşkusu sürüyor.

26 Mayıs 2011 Perşembe 23:12
SHAMAN OF THE DANS ARNAVUTKÖYÜ BÜYÜLEDİ.
banner265
SHAMAN OF THE DANS ARNAVUTKÖYÜ BÜYÜLEDİ.
Arnavutköy Belediyesi Uluslarası Gençlik ve Spor Festivali coşkusu sürüyor. 19 Mayıs 29 Mayıs tarihlerini festival günleri ilan eden Arnavutköy Belediyesi festival alanında açtığı standlarda da dernekler ve belediye çalışmaları hakkında tanıtıcı çalışmalar yapıyor.

Görkemli bir açılış töreniyle başlayan festivalin ilk gün akşamında Shaman Of The Dans grubunun muhteşem gösterisi alanı dolduran binlerce Arnavutköylüyü mest etti. Yaklaşık bir saat süren dans gösterisinde Anadolu’nun değişik yörelerinden ezgiler eşliğindeki kareografik hareketler ve çok güzel ayarlanmış ışık sistemi eşliğinde muhteşem bir gece yaşandı.

Shaman Of The Dans Büyüledi

Gösteri öncesi bir konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, on gün boyunca sürecek festivalin ilk gecesinde Türkiye’nin motiflerini taşıyan Shaman Of The Dans grubunun gösterisiyle başlamak istediklerini ifade etti. Amaçlarının bir araya gelerek kültürel ve sanatsal etkinliklerin paylaşılmasını sağlamak olduğunu dile getiren Başkan Haşim Baltacı, derneklerin de yapacakları programlarla hem kendi hemşehrilerine hem de tüm Arnavutköylülere güzel anlar yaşatacağına inandığını ifade etti. Başkanın konuşmasının ardından sahneye çıkan Shaman Of The Dans grubu, muhteşem ezgiler eşliğinde yaptıkları gösterilerle Arnavutköylüleri adeta mest etti. Dans gösterisinin ardından Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı festival alanındaki standları gezdi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV