banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

TRABZONLULAR GECESİNDE BİRLİK MESAJI.

Arnavutköy Belediyesi Uluslararası Gençlik ve Spor Festivali’nin beşinci gününe Trabzonlular Gecesi damgasını vurdu. Bol bol horon tepilen gece geç saatlere kadar sürdü.

26 Mayıs 2011 Perşembe 23:20
TRABZONLULAR GECESİNDE BİRLİK MESAJI.
banner321
TRABZONLULAR GECESİNDE BİRLİK MESAJI.
Arnavutköy Belediyesi Uluslararası Gençlik ve Spor Festivali’nin beşinci gününe Trabzonlular Gecesi damgasını vurdu. Bol bol horon tepilen gece geç saatlere kadar sürdü.


Trabzonlular Gecesi, folklor ekibinin horon gösterisiyle başladı. Alanı dolduran Arnavutköylü Trabzonluların eşlik ettiği horon yerini yeryer kolbastı oyununa bıraktı. Karadenizli ünlü sanatçı Sinan Yılmaz’ın kolbastı ekibinin yapmış olduğu gösteriyle iyice coşan kalabalık, yoruluncaya kadar dansa eşlik etmeyi bırakmadılar.
Başkandan Birlik Mesajı
Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın alana gelişi sonrası Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Şahin hoş geldin konuşması yaptı. Daha sonra sahneye çağrılan Belediye Başkanı Haşim Baltacı, “Trabzonlu ve Arnavutköylü hemşehrilerim!” diye başladığı konuşmasında festivalin birlik ve beraberlik duygusu içerisinde geçmesi temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından Başkan Haşim Baltacı, Arnavutköy Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Mustafa Şahin’e plaket verdi. Geceye Arnavutköy Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üner’in yanı sıra kendiside Trabzonlu olan Ak Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Muş’ta katıldı.
Onay Şahin Coşturdu
Festival heyecanının bir an durmadığı gecede Trabzonun tanınmış sanatçıları ardı ardına sahne alarak coşkuya coşku kattı. Gecenin final bölümünde ise Trabzonlu sanatçı Onay Şahin sahne aldı. Onay Şahin’in her biri birbirinden hareketli parçalarıyla daha da hareketlenen Trabzonlular geç saatlere kadar alanı terk etmediler
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV